Forsvarede sejren hjem

29. september 2019 - skrevet af Asger Madsen - kategori: Senior

0-1 Luca De Biase (8 min.)

1-1 Malte Sjørslev (35 min.)

2-1 Mads Bobjerg Larsen (45 min.)

3-1 Sebastian Johansen (93 min.)

Hillerød havde i 2. halvleg spilovertaget, men alligevel lykkedes det HB&I at forsvare føringen hjem, og tilmed score i sidste minut til slutresultatet 3-1, og kunne derfor sætte 3 skønne point på kontoen.

Det var den første officielle kamp nogensinde, at HB&I og Hillerød mødtes i turneringen i 2. division og efter at have spillet et par træningskampe mod Hillerød de seneste par sæsoner, så vidste alle omkring holdet, at det ville blive en god fodboldkamp.

Hillerød lignede ikke et mandskab med 120 minutter i benene fra midtuge kampen mod FC København, Hillerød spillede fra første fløjt en god gang fodbold i højt tempo, som i høj grad ligner den måde HB&I gerne vil spille på.

Det blåblusede hjemmehold vekslede mellem et højt og lavt pres og lykkedes i flere omgange at bryde Hillerød i deres opspil for herefter at slå nogle hurtige omstillinger dog uden at få scoret. Det normalt bold besiddende Holbæk mandskab var på dagen i en uvant situation, da boldbesiddelsen kampen igennem var på Hillerøds fødder.

Hillerød fik i kampens indledning bragt sig foran efter et hjørnespark, hvor Luca De Biase kom højst til vejrs og med et fint hovedstød fik dirigeret bolden i mål.

Det virkede lidt som et wake up call og Holbæk drengene fik herefter bedre fat i kampen. HB&Is to kandidater på topscorelisten svigtede da heller ikke, da Malte Sjørslev først fik bragt balance i regnskabet med sin scoring til 1-1 og Mads Bobjerg Larsen i sidste minut af 1. halvleg efter et flot gennemspillet angreb, hvor Mikkel Jensen med et knaldhårdt indlæg ramte en flyvende Bobjerg, der kunne bringe holdet på sejrskurs ved pauseføringen på 2-1.

2. halvleg satte Hillerød sig alt for tungt på, og HB&I havde meget svært ved at fastholde bolden når de havde muligheden. Retfærdighedsvis skal det dog påpeges, at Hillerød kun blev rigtig farlige ved en enkelt situation, hvor Hillerød efter 53 minutter havde en afslutning på stolpen.

Holbæk havde muligheden for at lukke og slukke kampen efter 72 minutter, hvor indskiftede Jonas Bengtsson fik en gylden mulighed, efter en fin tværpasning fra en velspillende Rasmus Suhr, men bolden strøg lige forbi stolpen.

Sejren blev udbygget i sidste minut, hvor en sjælden mand i feltet Sebastian Johansen kunne fejre sin scoring til 3-1.

Cheftræner Lars Feist var efter kampen forståeligt meget glad for de 3 point, hvor han fremhæver målet til 2-1, da netop det mål i høj grad ligner noget der har været i fokus på træningsbanen de seneste par uger.

Cheftræneren var imidlertid ikke tilfreds med præstationen i 2. halvleg, hvor holdet slet ikke får løst spillet på kanterne og hvor der bliver bakket alt for meget, som bestemt ikke var planen.

Feist måtte retfærdighedsvis fremhæve arbejdsindsatsen, hvor han især fremhævede, at feltet blev forsvaret godt, hvor han i 2. halvleg også kun kunne tælle en enkelt rigtig farlig situation.  

Fantastiske 3 point betyder, at holdet fastholder kontakten til top 6, hvor HB&I ligger nummer 7 med et enkelt point op til HIK.

De unge Holbæk talenter har i næste weekend muligheden for at bytte plads med netop HIK da Hellerup mandskabet gæster Holbæk Sportsby i næste weekend. HIK er ligesom Hillerød et hold der gerne vil spille fodbold, som vi kan li at se på Holbæk egnen, så kom og få en fantastisk oplevelse på det ny Stadion på søndag.

 

Fotos: Laila Versemann, https://lailaversemann.com