Forløsende første udebanesejr i sæsonen

26. oktober 2019 - skrevet af Asger Madsen - kategori: Senior

0-1 Mads Bobjerg Larsen (16 min.)

0-2 Malte Sjørslev (42 min.)

1-2 Daniel Stückler (65 min.)

HB&I havde inden dagens kamp kun hentet 3 point i 6 udebanekampene og alle ved uafgjorte resultater, så en sejr på 1-2 over B93 føltes ekstra godt på en ellers blæsende og regnfuld dag.

Kampen var grundet vejr- og banesituationen flyttet ud på B93 kunststofbane og rent sportsligt var det bestemt også det rigtige valg. Begge mandskaber vil gerne spille tempofyldt kombinationsspil, så valg af underlag gjorde at kampen i store perioder blev en seværdig fodboldkamp.

Gæsterne fra Holbæk var bedst i 1. halvleg, hvor de igen løste opspillet på fornemmeste vis, uanset at de hvidblusede Østerbro drenge forsøgte at ligge et højt pres. Mathias Larsen måtte under opvarmning konstatere at en drilsk akilleshæl ikke kunne klare strabadserne, så holdets ellers normalt så sikre central forsvarer måtte trække træningstrøjen over hovedet igen og det betød at trænerteamet skulle tænke kreativt. Valget faldt for 2. uge i træk på holdets anfører Ferdinand Bangsgaard, som igen løste de defensive opgaver på flot vis.

Først kunne holdet fejre en klasse afslutning fra holdets delte topscore Mads Bobjerg, efter han opsnappede en skidt bold fra B93 forsvaret for herefter at sende et missil i mål.

HB&Is anden topscore Malte Sjørslev ville ikke sættes af på den interne topscore liste, så han tog sagen i egen hånd efter et fint opspil. Malte modtog bolden centralt i banen og da ingen af Københavner drengene valgte at gå i pres, så svingede han venstre skøjten og sendte et flot spark i mål uden chance for B93 målmanden.

0-2 og pause er i fodboldmunde den farligste føring og B93 var i store perioder i 2. halvleg da også ved at give ordsproget liv for fremtiden, da hjemmeholdet fik sat sig godt på kampen. Mikkel Kvist i Holbæk målet stod sæsonens bedste kamp og var en sikker sidste skanse kampen igennem, men et meget tyndt dømt straffespark kunne Kvist ikke gøre meget ved, selvom Kvist havde fingrende på sparket fra det tidligere stortalent fra Lyngby/Brøndby Daniel Stückler.

Reduceringen gav B93 ekstra energi og de jagede i den resterede del af kampen det udlignende mål, men selvom dommeren gjorde alt hvad han kunne ved at give dem hele 7 minutters overtid, så lykkedes det ikke for hjemmeholdet at score det udlignende mål.

Der var dog et lille skår i glæden, da holdets cheftræner Lars Feist måtte forlade banen i sidste minut, da han 2 x på 5 minutter fik tildelt gule kort som udløser det røde. Det røde kort betyder at cheftræneren ikke må sidde på bænken, så næste hjemmekamp bliver det Christian Holst og Jimmi Nymann Falk der skal lede holdet mod sejr.

Sejren betyder at der igen er kontakt til midterfeltet, hvor der nu kun er 2 point op til 5. pladsen. De sidste 2 spillerunder inden vinterpausen bliver virkelig spændene, da kampene er i mod de to hold der ligger 1 point foran HB&I.

Avarta skal besejres på hjemmebanen i næste weekend, så kom og bak drengene op når det går løs i Holbæk Sportsby på søndag kl. 13.00.