Flot start var ikke nok

25. marts 2019 - skrevet af John Friis - kategori: Senior

Det var ud over stepperne og i den første halve time var der absolut intet, der indikerede, at Gørslev fra toppen af serie 1 ville få et ben til jorden. De unge holbækkere, der om 14 dage genoptager turneringen i serie 2, havde massiv overvægt i boldbesiddelse og angrebene rullede ned mod gæsternes mål.

Hjemmeholdet kom foran allerede efter 8 minutter, da Triston Hall udnyttede sin styrke i luftrummet og headede en bold mod mål, hvor Jesper Halling lige akkurat snittede den det sidste stykke i kassen.

Der var flere og også store chancer herefter.  Men målene, der kunne have lukket kampen tidligt, udeblev, og de godt organisede gæster kom mere ind i kampen.

Gørslev var, som det hedder i den jargon, der anvendes i foldbold, mere kyniske end deres værter. De ventede på fejlene. De kom og de blev udnyttet. Der blev i perioder simpelthen mistet for mange bolde – og det bliver straffet. Gæsterne var ret skrappe i denne disciplin.

Men – andetholdet havde altså mulighederne for at komme tilbage. Nogle gange blev der spillet for direkte, hvor chancen kunne være spillet større, andre gange manglede der kvalitet i den sidste aflevering eller skuddet på mål.

 ”Det var en god træningskamp med en masse ting vi kan lære af”, lød det fra cheftræner Jimmi Falk, der også anerkendte en stærk modstander.

Sebastian Ellefsen ydede en solid indsats (foto: Laila Versemann)