Flot generalprøve i Hillerød

25. juli 2019 - skrevet af Asger Madsen - kategori: Senior

0-1 Jonas Bengtsson

1-1

1-2 Rasmus Suhr

1-3 Malte Sjørslev

Der var tydelig niveauforskel fra sidste uges forventelige DS tophold fra Karlslunde til 2. divisions kollegaerne fra Hillerød.   

Hillerød sluttede foråret som nummer 2 i kvalifikationsspillet og dermed samlet set nummer 14 ud af de 24 hold i 2. division.  Hillerød er et teknisk stærkt hold og det var derfor spændende at se hvilket niveau Holbæk mandskabet var på med kun 1½ uge til første turneringskamp.

Kampen igennem blev der spillet seværdig fodbold på det misundelsesværdige flotte græstæppe. Set med HB&I briller var det godt at se, at holdet ser klar ud til 2. division, hvor en lige kamp endte med en flot sejr på 1-3.

Sejren skal nok ses i lyset af, at HB&I bredden er stærkere end Hillerøds, hvor de blåblusede Holbæk drenge kunne fastholde niveau med hele 6 udskiftninger i løbet af kampen.

Cheftræner Lars Feist var efter kampen da også tilfreds med det han så fra sidelinjen, selvom han gerne havde set en lidt stærkere organisation i holdets middelpres.

Feist kunne berette, at spillet med bold i store træk vil blive en gentagelse af de sidste sæsoners succes, men at man jo må forvente at de dygtigere modstanderhold vil være mere på bolden, og at Holbæk mandskabet derfor skal blive dygtigere til at forsvare sig lidt længere tilbage på banen.  

Ny mand i trænertemaet Christian Holst så holdet spille for første gang, og han var efter kampen positiv over at se de individuelle færdigheder som flere af Holbæk drengene besidder. Holst skulle ikke bruge mange minutter før han kunne guide de offensive kræfter til at træffe andre valg, som efter hans udsagn jo hurtigt kunne ses på måltavlen.

De 2 nye spillere i klubben Gustav Gjøg og Casper Borød fik igen vist sig godt frem, hvor Gustav i fravær af Birol og Christian Olsen spillede på venstre back og Borød i kampens første time huserede på sin foretrukne position i midterforsvaret.

Næste og sidste træningskamp spilles på Fyn hvor ca. 30 mand tager den lange vej over broen for at spille 2 kampe mod Sfb Oure FA, der i sidste sæson sluttede som nummer 2 i DS kreds 3.

 

 

Foto Lasse Nicolaisen