Falks tropper var flyvende

8. april 2019 - skrevet af John Friis - kategori: Senior

Andetholdet i serie 2 åbnede forårssæsonen på kunsten med et rigtig topopgør, der havde al den nerve, der hører sig til, når to af oprykningskandidaterne mødes.

Det blev da også en intens kamp i højt tempo og det var tydeligt, at det var to hold fra toppen af rækken, der mødtes.

Første halvleg bød kun på en enkelt scoring. Denne stod Jesper Halling for, da han efter et hjørne nåede højst på et godt tip fra Kristian Paris og headede sit hold i front.

Gæsterne fra Hvalsø var godt forberedt til dysten. De skiftede mellem at stå meget kompakt og så lave høje pres. ”Vi var gode til at bevare tålmodigheden og holde bolden i egne rækker”, lød det fra en glad cheftræner Jimmi Falk, der havde masser af roser til hele holdet.

Som anden halvleg skred frem kastede hjemmeholdets spilovertag flere chancer af sig, og de sidste 20 minutter resulterede i tre mål – og der var chancer til flere.

Tæt på den halve time blev kampen reelt afgjort, og det på kampens flotteste angreb. Kristian Skovby kombinerede sig med stort overblik igennem ved hjælp af flere af sine medspillere og kunne til sidst sende bolden videre til Sebastian Johansen, der ekspederede den det sidste stykke vej ind i netmaskerne. Kort før tid gjorde Simon Engberg det til slutresultatet 4-0 med en scoring ved fjerneste stolpe.

Holbækkernes defensiv stod solidt og gav ikke meget væk, så Magnus Christoffersen og resten af forsvaret kunne glæde sig over clean sheet.

Sejren betyder, at Holbæk igen er på førstepladsen, efter at Bjæverskov havde haft den til låns et par døgn. Næste kamp på lørdag mod netop Bjæverskov er et direkte opgør om førstepladsen.

Oliver Madsen var sammen med Triston Hall meget solide i det bagerste forsvar (foto: Laila Versemann)