Cheftræneren evaluere – Frem skal besejres

14. september 2019 - skrevet af Asger Madsen - kategori: Senior

Cheftræner Lars Feist har været en tur i den blå stol for at give en aktuel evaluering på de seneste par kampe, hvor seneste hjemmekamp blev vundet med 4-0 over FA 2000.

Cheftræneren mener at kampen blev vundet fuldt fortjent, men er samtidig bevidst om, at alle kampe har sin egen historie, og historien mod FA 2000 kunne være endt anderledes, men heldigvis var det HB&Is tur til at være kyniske foran modstanderens mål.

I den forgangne uge skulle holdet en tur til Holger Danske byen for at møde FC Helsingør, en klub der har et fuldtids setup, og med flere spillere der har erfaring fra øverste hylde i dansk fodbold.

Cheftræneren beretter at holdet naturligvis var forberedt på en utrolig svær opgave, men inden kampen havde troet på, at de unge Holbæk talenter kunne drille FCH en smule , som desværre aldrig blev tilfældet.

Feist måtte erkende, at de ganske enkelt mødte et hold som var bedre end HB&I og med afstand er 2. divisions bedste hold som de fuldt fortjent tabte til.

Uagtet at FC Helsingør er utroligt stærkt hold, så er det klart at det rammer holdets stolthed at tabe med 0-5, og fokus i denne uge har også meget naturligt været, at komme videre og vise den rigtige reaktion til træning, og med fuld fokus på søndagens kamp mod BK Frem.

Kampen mod BK Frem bliver helt sikkert en tæt en af slagsen mod et hold der har underpræsteret en smule - Det er et hold der efter cheftrænerens vurdering er bedre end det antal point de har fået. Måske med undtagelse af FC Helsingør, så ser det efter cheftrænerens vurdering ud til, at stort set alle kan slå alle i denne række, så det handler meget om de berømte små marginaler.

Status på truppen hen mod kampen mod BK Frem er, at holdets anfører Ferdinand Bangsgaard blev skadet få dage før kampen mod FCH, og at han derfor stadigvæk er tvivlsom til kampen mod BK Frem, ligesom Mikkel Adamsen også forventes ud.

Til gengæld er Christian Olsen blevet klar hurtigere end forventet og spillede den seneste kamp for reserveholdet holdet.

Truppens aktuelle status er derfor, at der nok bliver ændret på et par positioner til kampen mod BK Frem, men cheftræneren forventer bestemt også at alle mand er klar til at forsvare det nye stadion, hvor holdet endnu er ubesejret i turneringen.

BK Frem har for vane at medbringe en masse trofaste fans, så der er garanti for god stemning når kampen på det ny stadion i Holbæk Sportsby fløjtes i gang søndag d. 15. september kl. 13.00.