Avarta bød de unge Holbæk drenge op til dans

23. september 2019 - skrevet af Asger Madsen - kategori: Senior

0-1 Rasmus Suhr Petersen (29 min.)

1-1 Jonas Helwiig Hemmingshøj (41 min.)

2-1 Jonas Helwiig Hemmingshøj (47 min.)

2-2 Mads Bobjerg Larsen (81 min.)

Den meget tætte 2. divisionspulje Øst ændrede sig stort set ikke i weekenden, hvor Avarta og HB&I delte ved slutresultatet 2-2. 

De blåblusede satte sig fra start på kampen og dominerede de første 25 minutter, hvor der rullede flere gennemspillede angreb ned mod Avata-målet.

Det udmøntede sig fuldt fortjent til en 1-0 føring efter et hjørnespark, hvor Rasmus Suhr kom højest og headede Holbæk på sejrskurs.

Efter scoringen trak Holbækkerne sig, lidt uforståeligt, længere tilbage og overlod initiativet til Avarta. Det resulterede i en udligning, i en situation, hvor Holbæk-forsvaret, efter et dumt boldtab, bliv fanget i en omstilling som Avarta sikkert udnyttede.

Målet var et meget godt billede på, hvordan fejl bliver straffet markant hårdere end i sidste års Danmarksserie.

Derfor gik holdene til pause ved stillingen 1-1. I starten af anden halvleg forsatte Avarta som det dominerende hold og vandt stort set samtlige dueller og anden-bolde.

Avarta kunne også bringe sig fortjent i front med 2-1. Det virkede som et wake-up call for Holbækkerne, der fik bragt den manglende energi og aggressivitet tilbage i kampen.

Den indsats gav pote og fortjent kunne Mads Brobjerg bringe balance i regnskabet efter et godt gennemspillet angreb, som han selv startede.

Mod slutningen havde begge hold chancer for at vinde kampen, men den endte med en pointdeling.

Cheftræner Lars Feist stod efter kampen tilbage med en lidt blandet oplevelse, hvor han hæfter sig ved den gode start på kampen. De første 35 minutter så cheftræneren god energi, godt fodboldspil og et fint genpres.

Scoringen til 0-1 gør desværre at drengene falder i niveau og selvom der bliver snakket om netop det i pausen, så blev det Avarta der umiddelbart kort inde i 2. halvleg der kunne bringe sig på 2-1.

Lars Feist så til gengæld igen den fornødne energi efter udligningsmålet til 2-2, hvor holdet i flere omgange herefter var tæt på at snuppe alle 3 point med til Holbæk.

Cheftræneren vurderede at den ene point på dagen var et godt et af slagsen efter 2 kampe uden point.

Næste opgave for Holbæk mandskabet er søndag d. 29. september, hvor et dygtigt Hillerød kommer på besøg på det ny Stadion i Sportsbyen. Kampen fløjtes i gang kl. 13.00.