Anfører Bangsgaard fører pennen

25. februar 2020 - skrevet af Asger Madsen - kategori: Senior

Holdets anfører Ferdinand Bangsgaard der må siges at være en særdeles vigtig del af divisionsholdet fik i samarbejde med Gustav Gjøg og U19 Spilleren Lucas Jensen ansvaret for at sende nyt hjem til Danmark.

Kort fortalt om de 3 divisionsspillere er kaptajn Bangsgaard på alle måder en person og spiller der står for det værdisæt HB&I ønsker. Et produkt at egen talentafdeling og går forrest til træning og kamp, så på alle måder den naturlige leder i den talentfulde divisionstrup. Bangsgaard etablerede sig hurtigt som en topspiller i 2. division, så det var helt naturligt at han blev spottet klar til den daværende 1. division og kun en korsbåndsskade i FC Roskilde gjorde at han måtte sadle om og en tur tilbage til HB&I. Ikke at Ferdinands skade på nogen måde var et ønske fra HB&I, men at se ham tilbage i den blå trøje er noget der har glædet mange.

Gustav Gjøg er opvokset i regionen, men tog vejen forbi 4300, hvor han var en del af først Brøndby Ifs talentafdeling og efterfølgende HB Køges, hvor han også spillede sine første senior divisionskampe i Nordic Bet Ligaen, men et ønske om fast spilletid og en tidligere relation til cheftræner Lars Feist gjorde at HB&I meget glædeligt fik Gjøg ombord i truppen.

U19 spilleren Lucas Jensen kommer fra egen talentafdeling, blev først som U17 spiller en del af divisionstruppen, og årsagen til det skyldes at Lucas har en meget fin spidskompetence i form af sin speed og er ud over at være en super fyr en spiller der altid arbejder stenhårdt ud fra de ønsker træneren har.

Trekløveret har skrevet retur fra Tyrkiet..

Dagen startede 07.15 med at kaptajnen markerede sig på toilettet, hvilket medførte at værelset mødte tidligt ind til den velassorterede morgenmadsbuffet.

Yoghurt, müsli, mælk og omelet lagde bunden inden alle vendte snuden imod dagens første træningspas. Solskin, grøn bane og en fysioterapeut klædt i solbriller og tank-top dannede rammen.

Træningen bestod af en solid opvarmning, hvor holdets målmand William Kvist, aka Sebastian Johansen stod i spidsen for øvelserne. Efterfølgende lavede holdet sprinttræning kombineret med afslutninger. Possession og 11 mod 11 fulgte efter og så var det ellers til træningens dessert, hvor der var konkurrence imellem de to hold. Et ungt sammensat hold hev knebent sejren hjem, og onde tunger vil mene at skylden ligger på Mikkel Kvist, der som målmand, vælger at skulle deltage i afslutningerne.

Efter træning mødtes den sejlivede del af truppen til et isbad i et af hotellets børnebassiner.

Herefter stod den på frokost hvor energidepoterne blev fyldt godt op.

Da der var god tid til næste træning foregik en del af truppens aktiviteter udenfor i det dejlige tyrkiske vejr.

Holdets kære fysiske sektor bestående af 2 x Jens Erik Pedersen gik forrest med en såkaldt “faktor-philladelfia”. Sikke et syn.

Hvad de dog begge mangler i kulør, kompenserer de for i fys-rummet, hvor de med deres kompetente og kærlige håndværk sørger for at spillerne bliver klar til træning og kamp.

Holdet omkring holdet fortjener i det hele taget stor ros for deres arbejde, der gør det legende let at være fodboldspiller på turen.

Eftermiddagstræningen foregik på hotellets tilstødende bane, hvor der var fokus på de sidste afgørende sekvenser i den offensive og defensive del, der skal skaffe holdet 3 point i sæsonpremieren imod Slagelse d. 8. marts.

Igen var holdet efterfølgende i isbad, der er ved at udvikle sig til et lille post træningsritual.

Efter aftensmaden stod den den på drengerøvshygge, hvor truppen spiller FIFA og får fortalt en masse løgn historier og swipet på alt mellem himmel og jord ;)

Alt i alt en dejlig og dag med godt humør, der må siges at være gennemgående for truppens dage i Belek.

Af Lucas Jensen, Gustav Gjøg og Ferdinand Bangsgaard værelse 2110