Andreas Granskov på plads i HB&I

5. marts 2020 - skrevet af Asger Madsen - kategori: Senior

Blot 2 dage inden forårssæsonen skydes i gang for Nordvestsjællands bedste fodboldmandskab er det lykkedes at få er særdeles erfaren målscore på plads i truppen.

31 årige Andreas Granskov har et flot CV med mange kampe fra Superligaen, 1. division og U-landskampe, hvor hans 49 Superligakampe for FC Nordsjælland taler for sig selv.

Der er i første omgang lavet en kort aftale frem til sommerpausen og dermed en rigtig god måde for begge parter at finde ud af hvad fremtiden skal bringe.

Granskov kommer til Holbæk i god fysisk forfatning, men vurdere selv at der nok går et par uger for at få kampformen helt på plads.

Det bliver spændende at se om klubbens fans mon ikke allerede får ham at se på banen på søndag til den helt store sæsonåbning mod Slagelse B&I.

Der bliver fest på Stadion i Sportsbyen på søndag, hvor det med en fantastisk indsats fra Sportsbyens driftsfolk er lykkedes at få Stadion klar til åbningskampen.

Bemærk at der i weekenden er masser af aktiviteter fra øverste hylde hvor der ud over ungdoms DM i futsall både lørdag og søndag også afvikles Davis Cup kamp i tennis mellem Danmark og Puerto Rico, så vi vil derfor opfordre folk til at køre hjemmefra i god tid, da der helt sikkert vil være ekstra transporttid.

Kom og bak HB&Is helte op på søndag – der er garanti for en forrygende sæsonåbning når ærkerivalerne fra Slagelse gæster Holbæk Sportsby. Kampen fløjtes i gang kl. 13.00