Anders Hall ansættes som ny Børne- & trænerudvikler

19. juni 2019 - skrevet af Asger Madsen - kategori: Klubnyt

Det er endnu engang en fornøjelse, at kunne præsentere en ny og meget kompetent ansat i HB&I. Anders Hall er 25 år og flytter til Holbæk i løbet af sommeren.

Hall tiltræder officielt pr. 1. august som ny børne- & trænerudvikler i børnesegmentet U5-U11 og overtager dermed jobbet efter Simon Erboe, som har valgt at hellige sig trænergerningen igen.

HB&Is talentchef Rasmus Stenild er yderst tilfreds med, at få Anders med ombord på HB&I holdet, som han kender fra sin tid i AGF.

Anders flytter fra Jylland til Holbæk som et helt naturligt karrierevalg. Han synes HB&I's og egne ambitioner passer rigtig godt sammen. Efter at have afholdt samtaler med Morten Rutkjær fra Sports akademiet og Maja fra HB&Is bestyrelse, samt samtaler med Rasmus Stenild, som om nogen har haft en stor indvirkning på Anders´ beslutning, så var han i sidste ende ikke i tvivl om, at det var det rigtige valg.

Samtidig har det haft en positivt effekt, at Anders har følt HB&I gerne ville have ham og den venlighed og åbenhed som han er blevet mødt med blandt spillere, ungdomstrænere og ledere i klubben som ligeledes har gjort, at Anders i sidste ende ikke var i tvivl.

Anders Hall har nogle klare forventninger om, at alle skal bidrage til, at klubben kan løfte sig op på endnu højere niveau. Han forventer en god forældreopbakning til træning, kamp/stævner og fremtidige tiltag, hvor man igennem konstruktiv dialog finder fælles fodfæste.

Anders forventer samtidig, at trænerne og spillerne er villige til at blive udfordret på træningsbanen og ikke er bange for at stå på dybt vand, men nysgerrige til at forsøge at gøre det, som de muligvis ikke er trygge i.

Anders´ filosofi er, at man lærer bedst og mest igennem leg. Spørgsmålet er: Hvad er leg? For Anders er leg hvad man finder sjovt - meget individuelt. Derfor skal man forsøge at stimulere og motivere hvert individ ud fra de forudsætninger og ambitioner som den enkelte har. Det er samtidig vigtigt at huske på, at alle børn har en drøm og den drøm må vi ikke tage fra dem.

VI skal til gengæld sørge for, at de bliver ved med at leve og tro på at drømmen kan realiseres. Og Anders kommer derfor i samarbejde med trænerne og øvrige ledere i klubben, til at arbejde hårdt for at optimere på kulturen og træningsmiljøet, så klubben kan være sikre på, at HB&I har motiverede, nysgerrige og glade børn på banerne.

Ved siden af sin deltidsansættelse i HB&Is børneafdeling bliver Anders også deltidsansat på Holbæk Sportsakademi og kan dermed hellige sig 100% udviklingen af Holbæks fodboldglade børn.

Fra klubben skal der lyde en kæmpe tak til Simon Erboe for at have sat de første vigtige retninger i HB&Is børneafdeling og et varmt velkommen til Anders Hall – vi er glade og stolte over at få dig med på HB&I holdet.