6-1 Set & Game over

4. maj 2019 - skrevet af Asger Madsen - kategori: Senior

1-0 Mikkel Jensen (3. min.) 

2-0 Mathias Eilstrup Larsen (30. min.)

3-0 Malte Sjørslev (32. min)

4-0 Mads Bobjerg Larsen (42. min.)

4-1 Patrick Ehlers (65. min.)

5-1 Malte Sjørslev (69. min.)

6-1 Rasmus Suhr Petersen (80. min.)

Den nyrenoverede bane kan næppe tage hele æren for fredagens storsejr, men at banens beskaffenhed til kampen var blevet klar til at spille den form for fodbold som HBI er bedst til, at det havde en stor betydning kan der heller ikke være tvivl om.

Spillerne så ud til at nyde at spille på et nogenlunde jævnt underlag og omdøbte efter tenniscifret på 6-1 da også banen til SuRi Center Court.

Kampen blev indledt i højt tempo og de første par minutter var der GVI der kom bedst ud til kampen, men der skulle kun gå 3 minutter inden Mikkel Jensen sørgede for den første flotte scoring.  

Manager Morten Skovby så et GVI mandskab der satte deres pres lidt anderledes end han havde forventet, så det krævede en mindre justering i opbygningsspillet og derfra så Holbæk drengene sig ikke tilbage. Resten af halvlegen styrede HBI begivenhederne og burde nok have scoret et par må mere, men at gå til pause med scoren 4-0 på tavlen var på alle måder fint tilfredsstillende.

Skovby var i særdeleshed godt tilfreds med de sidste 30 min af første halvleg, hvor holdet spillede tålmodigt, hurtigt med få berøringer og når muligheden åbnede sig, spillede drengene den rigtige bold til gennembrud.

Holdet kom ikke lige så overbevisende ud efter pause teen, hvor Manageren så sit hold mangle ydmyghed og alt for tidligt lede efter alt for mange vinderbolde. Det kostede et mål i mod som til gengæld betød at holdet igen vågnede og kunne færdiggøre kampen med yderligere 2 scoringer til slutresultatet 6-1.

I lighed med 1. halvleg skulle der have været scoret et par mål mere, hvor holdet bla. brændte et straffespark og en friløber hvor målmanden var spillet væk, men alle i truppen og folk på tilskuerrækkerne virkede godt tilfredse med den suveræne sejr mod et normalt stærkt GVI mandskab.

DS holdet kan nu holde weekend med en føring på hele 8 point ned til Avedøre på 2. pladsen, som lørdag møder BSF. Herlev på 3. pladsen ser ud til at være ude af kampen om oprykningspladsen efter de tabte 0-1 til AB Tårnby, som netop er det hold HBI møder i næste weekend.

Fotos: Laila Versemann, lailaversemann.com