3 point og nu 11 point ned til nr. 2

11. maj 2019 - skrevet af Asger Madsen - kategori: Senior

0-1 Mikkel Jensen

0-2 Mads Bobjerg Larsen

0-3 Malte Sjørslev

Med Avedøres nederlag i fredags var der således en lille matchbold til Holbæk mandskabet, da de lørdag mødte det formstærke hold fra Tårnby der i sidste 5 kampe var sluppet afsted med 4 sejre og en uafgjort. AB Tårnby har i de seneste 2 kampe slået topholdene fra henholdsvis Herlev og Avedøre, så det var derfor spændende at se om det også skulle lykkedes dem at slå det suveræne tophold fra Holbæk.

AB Tårnby havde deres muligheder i 1. halvleg, hvor de hele tiden ventede på en fejl i opbygnings spillet fra HBI, som dog ikke kom som nogen overraskelse for Manager Morten Skovby:” Vi mødte en modstander som forsøgte at gøre det svært for os ved at stå meget kompakt og være aggressive i deres pres og duelspil”.

At omsætte de få muligheder til scoringer lykkedes imidlertid ikke for AB Tårnby og derfor kunne Holbæk drengene sædvanen tro lave et par lækre mål, hvor det først var Mikkel Jensen der scorede efter et godt forarbejde af Malte Sjørslev og efterfølgende var det Mads Bobjerg der kunne sparke HBI foran til pauseføringen 0-2.

2. halvleg formåede udeholdet fra Holbæk at sætte sig fuldstændig på og AB Tårnby formåede således ikke en eneste gang i halvlegen at komme frem til en eneste kvalificeret afslutning – dertil var de blåblusede simpelthen for dygtige både med og uden bold.

Det blev da også bekræftet fra tilskuerrækkerne, hvor en gruppe af lokale fans mente at det faktisk var første gang efter vinterpausen, at AB Tårnby ganske enkelt kun var det næstbedste hold på banen.

Skovby var efter kampen tilfreds med indsatsen, hvor han roste spillerne for en professionel indsats, hvor holdet satte 3 gode point ind på kontoen i en kamp der efter Managerens vurdering skulle vindes.

Morten Skovby adspurgt om 11 point med 5 spillerunder tilbage ikke lugter rigtig meget af en oprykning til det fine selskab i 2. division virkede næsten som et overraskende spørgsmål, da han sammen med den øvrige trænergruppe forsøger at holde fokus på næste kamp og egen præstation.

Udefra tør man da godt skrive, at det efterhånden virker urealistisk at oprykningen kan glippe med mindre at mere end halvdelen af den store bruttotrup ligger sig på langs med en virkelig dårlig maveonde, men det er jo helt fair at skindet ikke skal sælges før DS skindet er skudt.

Næste kamp spilles på søndag d. 19. maj mod rækkens nummer 7 fra Birkerød og skulle det lykkedes HBI at hente alle 3 point i denne kamp – ja så kan man stå med et forspring på minimum 11 point med 4 kampe tilbage og så kræver det vist ikke så meget matematik, at så ser det rigtig godt ud og at de sidste 2 kampe mod de andre tophold fra Avedøre og Karlslunde i så fald kan være helt uden spænding.

 

Foto: Laila Versemann