3-0 sejr mod Karlslunde

25. januar 2020 - skrevet af Asger Madsen - kategori: Senior

1-0 Alexander Stroustrup

2-0 Malte Sjørslev

3-0 Nikolaj Frandsen

I lighed med den første træningskamp som blev tabt med 1-0 mod NordicBet mandskabet fra HB Køge, var der til træningskampen mod Karlslunde udtaget 20 spillere.

Karlslunde ligger inden forårssæsonen kun 1 point fra den oprykningsgivende 1. plads i DS rækken og ligner et mandskab der kan begå sig i 2. division. De spiller en glad gang fodbold, hvor de i lighed med HB&I også gerne vil have bolden.

Kampens indledning blev spillet i et meget højt tempo, hvor Holbæk i 1. halvleg havde et lille overtag i kampen, dog uden at komme frem til de helt oplagte scoringsmuligheder.

Karlslunde var tættest på at lave det første mål, da de efter en god omstilling fik sendt en god afslutning på overliggeren. Set over hele kampen var det også den eneste kvalificerede afslutning de kom frem til.

2. halvleg var helt frisk da Alexander Stroustrup fik scoret sit første seniormål efter flot forarbejde af Nikolaj Frandsen. Bredden i truppen viste sit tydelige sprog, da de lokale drenge kampen igennem kunne fastholde momentum mod et ellers godt Karlslunde mandskab, og en scoring direkte på frispark af Malte Sjørslev og efterfølgende en flot scoring fra Nikolai Frandsen viste da også forskellen på de to hold.

2 af de nye spillere der allerede er indgået aftaler med til den kommende sæson Victor Sørensen og Frederik Hansen så begge meget overbevisende ud kampen igennem, hvor Frederik i målet udviste en høj grad af autoritet i mens Victor Sørensen fik vist et højt niveau både som back og kant.

I det hele taget så den defensive organisation rigtig godt ud kampen igennem, uanset hvem cheftræner Lars Feist bragte i spil i 4-back kæden.

2 af de prøvespillere der endnu ikke er en afklaring omkring fik vist sig frem, hvor Patrick Andersen huserede i motorrummet på den centrale midtbane og Jeppe Illum der i glimt fik vist nogle af sine kvaliteter frem, som er på et højt niveau, fremme på den offensive del af banen.

Alt i alt en rigtig god træningskamp, hvor der er mange der får vist sig godt frem her i opstarten.