2 stjerner og divisionsstatus i U17 & U19

1. maj 2019 - skrevet af Asger Madsen - kategori: Ungdom

Det var den bedst tænkelige nyhed HBI modtog fra DBU i mandags, at HBI havde opnået 2 stjerner i det nye licenssystem og dermed kan fastholde klubbens B-licens.

B-licensen betyder, at HBI også efter sommerferien i både U17 & U19 spiller i den landsdækkende 1. division og at de øvrige talenthold som minimum bliver indrangeret i den næsthøjeste række på Sjælland.

HBI talentchef der har arbejdet målrettet for at lykkedes med at fastholde licensen i klubben, var da også en meget lykkelig mand og udtalte umiddelbart efter tildelingen af licensen:

"Der skal lyde et kæmpe cadeau til det arbejde vores trænere samt alle i - og omkring klubben yder hver evig eneste dag.

Det er en klar blåstempling af det arbejde, vi startede 1. august 2018, hvor vi, i en svær opstartsperiode, har arbejdet målrettet med klubbens værdier, kultur og miljø. Det har været hele vores afsæt for måden at tænke talentudvikling på.

Løbende har vi udviklet og opgraderet på en lang række strukturelle områder, bl.a. sundhedssektor, individuelle udviklingsplaner, scouting og rekruttering.

Hele det fysiske setup med deltidsansættelsen af Aske Lundsgaard har fået en kraftig make-over, og vores U12-U15 segment har fået et markant løft med ansættelsen af Daniel Wiesdorf som ny ungdomsudviklingstræner, der fremadrettet også kommer til at arbejde med den individuelle træning.

Vi har desuden fået ansat Martin Hartmann som ny mentaltræner, der både på hold-, træner-, leder- og individniveau har arbejdet med det mentale aspekt af fodboldspillet.

Endelig har vi haft stor fokus på øget sammenhæng mellem Holbæk B&I og Holbæk Sportsakademi, hvor vores gode samarbejdspartner ikke kan roses nok for det daglige arbejde, de leverer.

Der venter masser af hårdt arbejde fremadrettet, og vores fokus bliver i endnu højere grad på sammenhængskraften i klubben på tværs af årgange, spillere og trænere.

Sidst - men ikke mindst - ser vi frem mod de nye, moderne faciliteter, der venter os i Holbæk Sportsby."