Tre på stribe efter endnu en sikker sejr

12. september 2018 - skrevet af John Friis - kategori: Senior

For tredje kamp i træk var Holbæks andethold i serie 2 totalt dominerende og blev igen belønnet med en sikker sejr. I aftenkampen på SuRi Park skulle hjemmeholdet dog bruge noget tid på at nedbryde gæsternes kompakte defensiv.

”Tålmodigheden blev belønnet”, var da også cheftræner Bo Jensens første kommentar efter opgøret, hvor han havde set Simon Engberg umiddelbart lige inden pausefløjtet tage et godt træk ind i banen og sat bolden fladt ind ved fjerneste stolpe.

Målet gav de unge holbækkere ro, og da Mads Larsen kort ind i anden halvleg fulgte op på et godt forsøg fra Triston Hall, var kampen vel afgjort. Det var den i hvert fald fire minutter senere, da Simon Engberg blev dobbelt målscorer på en friløber.

”Vi spillede sejren sikkert hjem i anden halvleg”, lød det fra Bo Jensen efter en kamp, hvor Holbæk havde massiv overvægt i boldbesiddelse. Til gæsternes ros skal nævnes, at de blev ved med at løbe og kæmpe, selvom kampen var lukket, og hjemmeholdet klart var det bedste mandskab.

Opgøret sidste scoring kom et lille kvarter før tid. Kristian Skovby afsluttede en flot tur gennem feltet med sikkert at udplacere målmanden.

Det unge talentfulde hold er efter fem kampe stadig ubesejret og har for alvor i de sidste kampe vist, at de agter at spille med i toppen af rækken.

Holdet får nu en mindre pause på små fjorten dage, da næste uges udekamp mod Tune er rykket til tirsdag d. 25.9.

Oliver Madsen spillede med stor autoritet og blev valgt til kampens spiller (foto: Laila Versemann)