Tilfreds manager: Vinterens fokus på vindermentalitet har givet bonus

3. maj 2018 - skrevet af Jørgen Rasmussen - kategori: Senior

Som optakt til Danmarksserie-kampen mod Stenløse, søndag kl. 13.30 på Suri Park, skriver HBI´s manager Morten Skovby:

Efter uafgjort i seneste spillerunde ude mod Fredensborg har holdet nu spillet fem kampe i træk uden nederlag. Det er den slags points-mæssige stimer der skal til for at være tophold. Det er selvfølgelig nemmere sagt end gjort, for alle kampe har deres eget liv og udvikler sig forskelligt.

Udover de klassiske elementer i fodbold - god fysisk, teknik og taktik - så kræver spillet også, at man både som spiller og som hold har en mental styrke, som ikke er en uvæsentlig parameter når kampene kører og pulsen er høj.

Henover vinteren har vi derfor haft meget fokus på begreber som vindermentalitet og modenhed i holdet. Vi har som bekendt en meget ung trup og lige præcis på dette område kan holdet stadig udvikle sig yderligere.

Vi synes imidlertid, at forårets første kampe har vist, at drengene har lagt på i denne del af spillet. De er blevet bedre til at bevare roen, fastholde konceptet og undgå at gå i panik i de kampe, hvor tingene ikke nødvendigvis lige går vores vej fra første minut.

I søndagens kamp møder vi Stenløse BK. En svær modstander som i øjeblikket indtager femtepladsen i rækken og som er uden nederlag i de tre seneste kampe. I forårets kamp på SuRi Park vandt Stenløse BK med 3-1, så vi har revanche til gode på hjemmebane – og den vil vi have.

Der er lagt op til en underholdende kamp, og vi har brug for jeres støtte.