Tilfreds manager: Spillerne har håndteret varmen og de mange kampe rigtig godt

7. juni 2018 - skrevet af Jørgen Rasmussen - kategori: Senior

Som optakt til sæsonens sidste hjemmekamp skriver HBI´s manager Morten Skovby:

Søndagens kamp mod Karlslunde er vores sidste hjemmekamp i denne sæson. Vi spiller sæsonens sidste kamp lørdag den 16. juni, ude mod Kastrup.

Vi går på sommerferie i uge 26, 27 og 28 og starter op igen den 16. juli, hvor forberedelsen til den kommende sæson begynder. Turneringsstarten er allerede sat til weekenden 4/5 august, så vi har ikke lang tid til at forberede os til den nye sæson.

Spillerne og trænerteamet vil gerne benytte lejligheden til at sige tak for opbakningen i år. Vi håber at se jer på stadion igen i den kommende sæson og tag nu bare endnu flere venner og bekendte med. Vi har brug for jeres støtte.

Holdet har spillet en hel del kampe på det seneste. I de seneste tre uger har vi spillet både en weekend-kamp og en hverdagskamp, senest onsdag aften i Slagelse, hvor vi vandt pokalkampen over B73 med 4-0.

Spillerne har håndteret både varmen og det hårde program rigtig flot, og vi har benyttet rigtig mange spillere. Det lover godt for den kommende sæson.

Søndagens opgave er Karlslunde IF. En modstander, vi har besejret med et enkelt mål i begge de to første indbyrdes opgør.

Karlslunde kæmper hårdt i den tætte nedrykningsdyst og vil helt sikkert møde topmotiveret op til kampen. Det bliver endnu en spændende opgave på SuRi Park.

God sommer

(Foto: Laila Versemann)