Tålmodigheden blev belønnet

6. maj 2018 - skrevet af John Friis - kategori: Senior

Det kræver god moral at være nede med to mål kort før pausefløjt efter ellers at have været spilstyrende og samtidig også haft chancerne for selv at komme på tavlen. Andetholdet demonstrerede dette i en vanskelig kamp mod Undløse, som er meget dygtige og kyniske i deres omstillinger.

Hjemmeholdet fik reduceret i første halvlegs sidste minut, da Metkel Awalon trak fri på højre kant og flot placerede bolden ved fjerneste stolpe.

Umiddelbart efter starten på anden halvleg kom der balance i regnskabet. Gæsternes målmand kom for sent og fældede Jesper Halling, der var trukket fri. Niclas Sørensen var sikkerheden selv fra elvemeterpletten. Holbæks to mål blev i øvrigt sat ind i en periode hvor de var i undertal pga. et gult kort.

”I dag får vi målene for vores tålmodighed – og så får vi i dag også sat de nødvendige mål ind”, roser en storsmilende cheftræner Bo Jensen, der desuden fremhæver en flot anden halvleg og fortsætter: "Hele holdet fortjener stor anerkendelse for god kamp".

Holbæk kom på sejrskurs halvvejs inde i anden halvleg, der blev afviklet i bagende solskin, da. Rasmus Jensen lige uden for feltet hamrede en ripost i netmaskerne.

Kampen blev definitivt lukket små ti minutter før dommerens slutfløjt. Jesper Halling trak flot fri i venstre side af feltet og tordnede bolden forbi en chanceløs målmand.

En meget underholdende kamp med pænt mange tilskuere fik – set fra Holbæk-sidelinjen -  den rigtige vinder, men der var bestemt chancer i begge ender, og Undløse besidder flotte offensive kvaliteter, som flere gange gav Holbæk store udfordringer.  

Frederik Parishus spillede en flot kamp og blev valgt til kampens spiller (foto: Laila Versemann)