Stort spiller-ønske er opfyldt: Alle hjemmekampe flyttet til lørdag

9. august 2018 - skrevet af Jørgen Rasmussen - kategori: Senior

Fra og med denne sæson er lørdag eftermiddag klokken 14.00 med en enkelt undtagelse det nye spilletidspunkt, når HBI´s førstehold spiller på hjemmebane - i efterårssæsonen på SuRi Park og fra næste år på den nyanlagte bane i Holbæk Sportsby.

Dermed siger Holbæk Bold og Idrætsforening farvel til en mangeårig tradition med søndag eftermiddag som fast spilledag til hjemmekampe.

Undtagelsen er Holbæks hjemmekamp mod Skjold, Birkerød, lørdag den 1. september. Den kamp spilles allerede klokken 12.00. 

HBI´s elitechef, Asger Madsen (foto), siger om ændringen:

Den helt primære årsag til ændringen skyldes et ønske fra spillerne. Vi oplever, at vi har udfordringer med at fastholde og tiltrække spillere som er bosiddende i København, fordi de er trætte af dels den lange transport, men ikke mindst fordi de jo med en søndagskamp at tage hensyn til kan have svært ved at lave noget med venner og familien hele weekenden.”

”Til vores hjemmekampe vil spillerne fremover møde ind lørdag formiddag, hvor de vil træne standardsituationer mv. - altså kampklargøring. Herefter er der frokost i klubhuset og en times hviletid, inden det så går løs i taktikrummet.”
Som en konsekvens af at hjemmekampene flyttes fra søndag til lørdag kan spillerne se frem til en justering af træningen:

”Fremover kommer førsteholdstruppen til at træne væsentlig hårdere om mandagen, da de jo så har haft hviledag om søndag. Mandage har hidtil bestået af restitutionstræning for de spillere, der har været i kamp søndag eftermiddag.”

Sæsonens første hjemmekamp i Danmarksserien spilles lørdag eftermiddag kl.14.00 mod Greve, som er nedrykker fra 2. division og en af forhåndsfavoritterne til at spille med om oprykning.