Solid holdindsats gav en fortjent og vigtig sejr

13. maj 2018 - skrevet af John Friis - kategori: Senior

”Vi spillede en solid kamp”, var cheftræner Bo Jensens umiddelbare reaktion efter det intense opgør mod et godt hold fra Hundige. Han kunne dog godt – som vel de fleste trænere – have tænkt sig større kynisme foran mål, så kampen var blevet lukket og ikke endt med en lidt for spændende afslutning.

Efter en målløs første halvleg åbnede kampen sig op i anden halvleg. Holbæk kom først på tavlen med et flot mål med mange pasninger, som til sidst endte hos Metkel Awalom, der gik til baglinjen og sendte bolden ind til Jesper Halling foran mål, der scorede sikkert.

Desværre set fra gæsternes vinkel udlignede Hundige blot 5 minutter senere efter en lidt mangelfuld kommunikation i forsvaret.

Cheftræneren fremhæver, at trods denne udligning forsatte holdet med at spille efter konceptet og et kvarter før slutfløjt kom belønningen. Elias Markvardsen scorede sikkert efter at være blevet spillet fri af Nasir Rizi, og bragte på ny sit hold på sejrskurs.

Med fem minutter igen syntes kampen lukket, da Metkel Awalom tog en lang dribletur fra midten af banen og med et flot mål øgede føringen til to mål.

Kampen fik alligevel en højintens afslutning. Værterne reducerede et minut før tid og det blev fire minutters nervepirrende tillægstid, hvor holbækkerne blev lidt stresset.

Den spinkle føring holdt og set over hele kampen var det den rigtige vinder. En sejr der blev grundlagt på en solid holdindsats.

Resultatet betyder, at holdet rykker op på fjerdepladsen i rækken. Holders næste kamp foregår også på udebane. Lørdag d. 19.5 kl. 15 skal det unge hold forsøge at fortsætte sejrsstimen mod Svogerslev. 

Metkel Awalom blev valgt til kampens spiller (foto: Laila Versemann)