Skovbys recept: Tålmodighed er nøglen mod vores lavtstående modstandere

12. april 2018 - skrevet af Jørgen Rasmussen - kategori: Senior

Som optakt til HBI´s hjemmekamp mod Kastrup skriver manager Morten Skovby:

Truppen møder ind til søndagens hjemmekamp mod Kastrup med to friske udebanesejre i bagagen. Alle er derfor meget opsatte på at fortsætte ”den lille stime” med et godt resultat.

I de seneste to kampe har vi ikke indkasseret mål i mod os. Holdet har i begge kampe vist god modenhed og tålmodighed i jagten på de 3 points.

I begge opgør havde vi, som vanlig, klart mest boldbesiddelse og skabte de fleste chancer, men da vi gik til pause stod det stadig 0-0 og spillerne var en smule frustrerede. Men i modsætning til tidligere, så formåede holdet at holde fokus og fastholde konceptet. Det gjorde modstanderne møre og vi afgjorde kampene i anden halvleg.

Fodbold er ikke altid lige nemt, når mange af vores modstandere møder os med et meget lavt udgangspunkt og en kompakthed som ikke levner meget plads at spille på. Derfor er tålmodighed en dyd, hvilket vi har arbejdet meget på at huske hinanden på i disse situationer.

Vi vandt et tæt opgør med 4-1 på udebane over Kastrup i efteråret. Kastrup er før søndagens kamp placeret som nummer otte, tredje sidst, i rækken som dog er tæt med fem hold placeret indenfor blot fem points afstand.

Vi skal forsøge at fastholde stabiliteten i vores hold, så vi kan fortsætte den positive udvikling. Der er lagt op til en underholdende kamp på SuRi Park og vi har brug for jeres støtte.