Skovby efter sæsonens første nederlag: ”Truppen fik sig lidt af en mavepuster”

26. september 2018 - skrevet af Jørgen Rasmussen - kategori: Senior

Som optakt til hjemmekampen mod Karlslunde, lørdag klokken 14.00, skriver HBI´s manager Morten Skovby:

Efter seks sejre i de første seks kampe, løb vi ind i sæsonens første nederlag i sidste weekend på udebane i Avedøre. Det blev desværre en af de kampe, hvor intet rigtigt gik vores vej.

Efter en god start på kampen fik vi tilkendt et straffespark, som vi desværre brændte. Og efterfølgende lavede vi to store fejl, som modstanderen straffede og dermed tabte vi kampen med 2-0.

Ingen hold går igennem en turnering uden nederlag. Det er imidlertid aldrig sjovt når nederlaget kommer. Den unge trup fik sig da også lidt af en mavepuster efter den flotte start på turneringen.

Lørdagens kamp mod Karlslunde handler derfor rigtig meget om at komme op på hesten igen og få leveret en god præstation. Det bliver dog ikke let. Karlslunde er med i toppen af rækken. Det er et rigtig godt spillende fodboldhold med nogle spændende profiler.

Der er derfor lagt op til en spændende kamp, hvor vi får brug for tilskuernes støtte på stadion.

Karlslunde er placeret som rækkens nummer fire med 15 points for 8 kampe. Med en målscore på 23-11 er det rækkens mest scorende. Holbæk på andenpladsen med 18 points i kun syv kampe og en målscore på 18-6.