Sikker sejr uden at imponere

3. juni 2018 - skrevet af John Friis - kategori: Senior

Andetholdet fik en ny storsejr i udekampen mod rækens bundhold fra Vindinge. I modsætning til det flotte spil i sidste weekends 7-1-sejr over Skibby var der dog plads til forbedring. Spillet var ofte for usammenhængende og med mange fejl. Hedebølgen, der har lagt sig solidt over landet, kan måske tillægges en del af skylden.

Som i Skibby-kampen var der fuld fart på fra starten, og også her resulterede det i et hurtigt føringsmål. Der var kun spillet små fire minutter, da Magnus Olsen sendte et godt hjørnespark ind til U19-spilleren, Benjamin Bang, der headede sit hold foran.

"Herefter holdt vi op med at spille fodbold. Vi laver rigtig mange dumme fejl, og vi forsøger ikke at spille som et hold", lyder det fra en ikke helt tilfreds cheftræner, Bo Jensen, som dog godt vil medgive at varmen vanskeliggjorde betingelserne.

Efter 20 minutter kom næste scoring. Frederik Ruhr, der også lavede to mål for en uge siden, gjorde det til 2-0 efter et godt oplæg fra Claes Meinert.

Anden halvleg startede også med en scoring, da Metkel Awalom tog sagen i egen hånd og efter en god dribletur reelt afgjorde kampen.

Næsten halvvejs inde i anden halvleg gjorde Claes Meinert ham kunsten efter, og så stod det 0-4, som også blev slutresultatet.

Det var uden tvivl en tilfredsstillelse for målmand Magnus Christoffersen, at han og resten af holdet kunne holde clean sheet.

Bestemt ikke årets bedst spillede kamp, men med et godt resultat som betyder, at de unge talenter sidder på rækkens tredjeplads.

Næste weekend er der et spændende lokalopgør mod Holbæk United, der har både oprykning og førsteplads at spille for.

Benjamin Bang scorede det først mål og spillede en god kamp (Foto: Laila Versemann)