Sidste kamp på Suri Park nogensinde

5. november 2018 - skrevet af Morten Skovby - kategori: Senior

På lørdag kl. 14.00 spiller vi efterårets sidste kamp hjemme mod GVI.

En nostalgisk begivenhed, da det samtidig bliver den sidste kamp nogensinde på Suri Park, da vi jo som bekendt flytter ud i nye fine omgivelser i Holbæk Sportsby efter nytår.

For Holbæk Bold & Idrætsforening er det naturligvis en speciel dag, når et langt kapitel skal afsluttes på Suri Park. Derfor er der taget initiativ til at kampen kan blive afviklet med den bedste stemning på stadion. Der er gratis entre, klubbens ungdomsmedlemmer møder talstærkt frem og i forbindelse med kampen bliver der afholdt forskellige aktiviteter på stadion.

Kampen mod GVI er desuden et vaskeægte top opgør mellem to af rækkens absolut bedst spillende hold, hvor det første indbyrdes opgør i Gentofte endte 1-1 efter en velspillet og spændende dyst.

Efter vores to seneste kampe som vi begge har vundet med hele 5-0, så har vi nu spillet 13 kampe i denne sæson og har kun indkasseret et enkelt nederlag. Det betyder, at vi i højeste grad er med i den absolutte top i rækken, hvor de øverste hold skal kæmpe videre om den ene oprykningsplads, når turneringen genoptages i marts.

Det er ingen hemmelighed at fodboldspillere motiveres af mange fans og god opbakning fra tilskuerpladserne. Vi har brug for jeres støtte, hvis vi skal fortsætte de gode resultater. Derfor håber vi inderligt, at I vil møde op på lørdag med støtte til holdet og samtidig tage pæn afsked med Suri Park.

Vel mødt og rigtig god fornøjelse

Morten Skovby