Sejrstimen brudt - men Holbæk er trods alt stadig ubesejret i de seneste fem kampe

28. april 2018 - skrevet af John Friis - kategori: Senior

Fredensborg og Holbæk havde inden lørdagens kamp haft to meget målrige opgør med hele 13 mål og en sejr til hver. Sæsonens tredje møde kastede kun to mål af og med et til hver, er det samlede resultat lige.

En kamp der forløb som forventet mod en modstander, der er svær at spille mod, og som på gode dage kan tage point fra alle. ”Vi har svært ved at dirke deres kompakte organisation op og spiller generelt lidt for langsomt og har for mange indlæg, der bare bliver afvist”, lyder det fra en ærgerlig manager Morten Skovby, som vurderer, at gæsteholdet vel havde omkring 75 % boldbesiddelse.

Holbæk havde bolden meget dog uden at skabe mange store chancer. Mikkel Jensen og Marcus Carlson havde dog i første halvleg hver en pæn mulighed for at bringe gæsterne på sejrskurs. Ligeledes var der et par frispark på kanten af feltet, som begge endte i muren.

Som det ofte går, når det ene hold presser, scores der i den anden ende på en omstilling. Det var præcis, hvad der skete efter en times spil.

 ”Det mål kan vi ikke være tilfredse med. De får en omstilling, hvor vi er i klar numerisk overtal, og da indlægget kommer, er vi fire mod en i feltet. At de scorer på den, er et mysterium”, sukker Morten Skovby, der til gengæld glæder sig over en god reaktion, da Torbjørn Billeskov udlignede 5 minutter efter fra kanten af feltet.

Der var på grund af kampforløbet en vis ærgrelse i Holbæk-lejren over pointtabet. Men bundlinjen fortæller, at holdet nu seks kampe inde i foråret, kun har tabt i forårsåbningen på kunstgræsset Tølløse, og at de efter rundens resultater er nummer 2 i rækken - godt nok langt efter rækkens suveræne tophold fra Slagelse.

Torbjørn Billeskov udlignede i Fredensborg (foto: Laila Versemann)