Så kom Holbæk på førstepladsen efter seks sejre i træk

15. september 2018 - skrevet af John Friis

Tålmodigheden, som netop var et nøgleord i oplægget, blev belønnet med en scoring tæt på slutfløjtet. Dette resulterede samtidig ret imponerende i den sjette sejr i træk - og førstepladsen i rækken.

Det er i øvrigt værd at bemærke, at det er 66 år siden, at Holbæks førstehold sidst har haft en sæsonåbning med seks vundne kampe i træk!

”Kampen kom til at foregå, som vi havde forventet”, siger manager Morten Skovby, som på forhånd i oplægget havde gjort opmærksom på, at Taastrup ville være en svær modstander. Det skulle vise sig at holde stik.

Hjemmeholdet havde bolden mest og arbejdede hårdt for at få gjort deres modstandere møre, men havde svært ved at komme igennem til de store chancer.

Med 20 minutter tilbage stod trænerteamet med et klassisk valg: Skulle det ene point forsvares, eller der skulle satses på at gå efter alle tre point.

De to indskiftninger af Kristian Skovby og Jesper Halling var klart et offensivt sats. Spillerne gik benhårdt efter en afgørelse og belønningen kom et par minutter før tid, da Birol Serinkanli sendte et perfekt sparket hjørnespark ind til Marcus Carlson, som fornemt udplacerede målmanden med sit hovedstød.

I slutminutterne var der debut til Nikolaj Frandsen, som skulle bidrage til, at føringen kunne holdes kampen ud.

”Der er blevet skabt en vindermentalitet, og det er det, der gør, at vi vinder i dag”, roser Morten Skovby sit mandskab på en dag, hvor ikke alt fungerede optimalt, men man alligevel til sidst står med fuld valuta.

Næste lørdag gælder det udekampen mod Avedøre IF, som Holbæk med sejren i dag fik skubbet ned på andenpladsen.

Marcus Carlson blev matchvinder med et mål tæt på slutfløjtet

Fotos: Laila Versemann, lailaversemann.com