Så gik den ikke længere

22. september 2018 - skrevet af John Friis - kategori: Senior

Efterdønningerne fra stormen Knud sendte korte men hidsige regnbyger ind over Avedøres åbne stadion, hvor Holbæk efter en ellers god start på topopgøret kom i modvind og måtte forlade Vestegnen med sæsonens første nederlag efter den imponerende stime i sæsonåbningen på hele seks sejre i træk.

”Vi kom fint i gang og er i kontrol og får også skabt spillets største chance”, konstaterer manager Morten Skovby, der ærgerligt måtte se, at hjemmeholdets målmand flot klarede Birol Serinkanlis forsøg fra 11- meter-pletten. I denne indledende fase så det ikke ud til, at der skulle være nogen problemer i at fortsætte sejrstimen.

Mål ændrer som bekendt kampe og en føring som en kulmination på et godt første kvarter havde måske givet et andet kampforløb.

I stedet kom hjemmeholdet mere med i kampen, og så var de altså skrappe til at udnytte personlige fejl. Fem minutter ind i anden halvleg havde gæsterne bragt sig på sejrskurs med to scoringer. ”Herefter blev kampen skubbet over på deres præmisser”, lyder det fra Morten Skovby, der måtte se værterne stå godt i forsvaret og spille på omstillinger.

I kampens sidste fase blev der fra bænkens side gjort, hvad der var muligt. Tre offensive spillere ind og to fra defensiven ud. Satsningen førte da også til et solidt pres i slutningen af kampen. I et par tilfælde i de sidste minutter var der nærmest skydetelt, men uden den reducering, der kunne have givet holbækkerne troen på, at der skulle point med vestpå.

Men som manageren siger, er det et kendetegn for de gode hold, at de rejser sig igen. Næste lørdag er der endnu en svær kamp, når formstærke Karlslunde kommer på besøg. I Holbæk-lejren håber man på lidt medvind.

Sebastian Johansen ydede en stor indsats på banens midte (foto: Laila Versemann)