Nyt trænerteam på U17 vil udvikle og have glæde i hverdagen

6. august 2018 - skrevet af Morten Rutkjær - kategori: Ungdom

Holbæk Bold og Idrætsforening fortsætter med at opruste på trænersiden til klubbens bedste ungdomshold. Som nyt trænerteam på U17-1 er der lavet aftaler med Jannick Larsen (foto) og Thomas Møller. Desuden tilknyttes HBI´s nye talentchef, Rasmus Stenild.

Jannick Larsen er 37 år, finansuddannet, arbejder som bankrådgiver i Nordea. Han bor i Roskilde. Thomas Møller er 44 år, arbejder i entrepenørfirma, bor i Store Merløse.

Begge har nu valgt at blive en del af det nye U-trænermiljø i HBI.

Janick Larsen:

”Vi blev kontaktet af klubben og Morten Rutkjær og deres ideer tiltalte os meget. De nye friske kræfter og det nye forfriskende set up i HBI, gjorde, at vi sagde ja tak til at blive en del af U17 teamet, hvor vi skal være sammen med Rasmus Stenild om den store trup på ca. 30 spillere.”

”Vi skal træne sammen i hverdagen og primært stå for U17-2 i weekenderne. Vi elsker at have fokus på miljø og udvikling af de spillere, som står på spring til 1. holdet”.

”Samspillet med U15 og U19 trænerne bliver spændende at være en del af. Samtidig kan vi lære noget af de medtrænere, vi er sammen med i HBI.”

Jannick Larsen og Thomas Møller har som aktive spillet for henholdsvis FC Roskilde i 1. division og Holbæk i 2. division, så de kommer med masser af fodbolderfaring til de unge talenter.

Holbæk BI byder de to nye U17-trænere hjertelig velkommen.