Nyt festfyrværkeri fra andetholdet

23. oktober 2018 - skrevet af John Friis - kategori: Senior

Når andetholdet sprudler, som de gjorde i tirsdag aftens kamp i Lejre, må svarene på, hvordan man dæmmer op for dem blæse i den stride vind, som opgøret i serie 2 blev afviklet under.

Bolden blev flyttet lynhurtig rundt og allerede i det 11. minut kom gæsterne på tavlen, da Triston Hall spillede Jesper Halling fri. Blot tre minutter senere blev føringen fordoblet, da Kristian Skovby, der boltrede sig på midtbanen med mange gode pasninger, sikkert scorede og vel næsten fjernede spændingen om udfaldet.

Jesper Halling scorede to gange mere, mens værterne fik pyntet lidt på stillingen inden pausefløjtet. Holbækkerne prøvede i øvrigt for første gang i sæsonen ikke at være de yngste på banen, og det må siges til det meget unge Lejre-holds ros, at de fortsatte med at kæmpe uanset stillingen.

”Vi holder os til game-planen og spiller bolden tålmodigt rundt”, lød det efter kampen fra en meget tilfreds cheftræner Bo Jensen, der igen fremhævede den gode stemning, der er både på og uden for banen. Han glædede sig også over den gode modtagelse af de U19-spillerne, der har været med i de seneste kampe.

Der gik knap et kvarter i anden halvleg, inden gæsterne igen kom på måltavlen. Simon Engberg åbnede målfesten i anden halvleg. De sidste 20 minutter bød på hele fire scoringer. Jesper Halling lavede to og kom dermed op på fem scoringer. U19-spilleren Christian Olsen krydrede et imponerende indhop med et flot mål tæt på slutfløjtet. I de sidste sekunder fik Mikkel Jensen en friløber og cementerede endnu en storsejr.

Sejren var et resultat af en flot holdpræstation, hvor bolden klogt og sikkert blev ført frem mellem kæderne. Når andetholdet spiller, som de gjorde på denne blæsende efterårsaften, er fodbold en nydelse at se på, og hele holdet fortjener respekt for en solid indsats.

Næste kamp er på hjemmebane mod Såby, som gæster SuRi Park på mandag kl. 18.30. Kom og støt de unge drenge og forhåbentlig samtidig få en god fodboldoplevelse.

Mathias Larsen spillede en flot kamp og blev valgt til kampens spiller (foto: Laila Versemann)