Nulløsning i Taastrup

28. april 2018 - skrevet af John Friis - kategori: Senior

Der var momentvis gode ting i det målløse opgør i Taastrup og begge hold kunne med lidt held og ikke mindst større skarphed sagtens have taget alle tre point. Sådan kom det ikke til at gå på endnu en flot forårssolskinsdag – og uafgjort var vel også et meget fair resultat.

”Vi gør det okay og får sat det meget godt sammen – især i første halvleg”, lyder det fra en trods alt tilfreds træner Michael Bisgaard, der også er godt tilfreds med at det for anden kamp i træk lykkes at holde nullet.

Første halvleg sluttede med et solidt pres fra gæsteholdet, som var meget tæt på at give holdet det mål, som sikkert havde forandret kampforløbet. Det kom ikke, men det varslede godt for de sidste 45 minutter.

Anden halvleg blev imidlertid en meget lige forestilling, hvor begge holds målmænd blev testet flere gange. Magnus Christoffersen havde sin store andel i, at Holbæk kunne gå fra banen med endnu et clean sheet.

Flere gange i den sidste halvdel lå den afgørende aflevering forkert, eller den kom for sent. Der blev dog også sat flotte angreb op og med - et floskelord fra fodboldens verden – større kynisme, kunne resultatet godt være blevet et andet.

”Vi møder nogle gode modstandere, der rent fysisk er os overlegne”, afrunder Michael Bisgaard sin vurdering af opgøret.

Næste gang er det hjemme mod Undløse søndag d. 6.5 kl. 15.30. Kampen spilles umiddelbart efter førsteholdets kamp, så der er mulighed for at se klubbens to bedste seniorhold i aktion på én og samme eftermiddag.

Magnus Christoffersen havde sin store andel i, at holdet igen holdt buret rent (foto: Laila Versemann)