Nu skal administrationen styrkes: HBI vil ansætte klubchef på deltid

20. juni 2018 - skrevet af Jørgen Rasmussen - kategori: Klubnyt

HB&I vil nu udvide staben af lønnede medarbejdere med en – foreløbig – deltidsansat såkaldt klubchef, som udover daglige administrative og praktiske opgaver får blandt andet sponsorarbejde, markedsføring af klubben og intern og ekstern kommunikation som sit ansvarsområde.

Formand Johnny Vejlebo Nielsen erkender, at der med HB&I´s ambitiøse sportslige set up og med den snart forestående udflytning til nye rammer i Sportsbyen er brug for at styrke klubben på ikke mindst det daglige, administrative plan:

Vi oplever desværre alt for ofte, at store og små administrative eller praktiske opgaver, ikke bliver gjort, fordi man er i tvivl om, hvem der skal gøre det, eller hvem man skal henvende sig til for at få det gjort. Ikke mindst hos vores mange frivillige hjælpere og trænere skaber tvivl og usikkerhed en masse unødvendige frustrationer i det daglige. Det problem forsøger vi nu at løse ved at ansætte en slags forretningsfører – eller en klubchef, som vi vælger at kalde det.”

Af stillingsopslaget fra Holbæk Bold & Idrætsforening fremgår det, at stillingen ønskes besat fra 1. oktober, at den fra start normeres til 20 timer om ugen og at en del af arbejdstiden skal investeres i sponsorarbejde:

Det er ingen hemmelighed, at Carsten Damgaard de senere år har lagt et kæmpe arbejde, mange timer, i sit frivillige arbejde med førkamp-arrangementer og sponsorpleje for HB&I. Som ny direktør for Sportsbyen kan han naturligvis ikke prioritere det på samme niveau som hidtil. Vi forestiller os, at en ny klubchef skal overtage i hvert fald nogle af de opgaver.”

Hvad angår finansieringen af en deltidsansat klubchef, siger Johnny Vejleby Nielsen:

Ansættelsen skal være udgift-neutral for klubben. Vi forventer, at vedkommende m/k i kraft af sponsorsalg eller på anden måde er i stand til at tjene sin egen løn.”

Og sådan en person findes derude?

Ja, jeg er sikker på, at der findes netværks-stærke både mænd og kvinder med lokalkendskab, som vil brænde for projektet, som har lige præcis de kompetencer vi søger efter, og som kunne tænke sig at arbejde for HB&I fra vores nye rammer i Sportsbyen”, siger Johnny Vejlebo Nielsen.

Interesserede kan få svar på uddybende spørgsmål ved at kontakte formanden på tlf. 4041 2030.