Nedtur i overtiden: Holbæk snydt for sejren i underholdende topkamp

29. september 2018 - skrevet af Jørgen Rasmussen - kategori: Senior

Dommerens tillægstid kørte på sjette minut, da gæsterne fra Karlslunde i et sidste forsøg på at få et point med hjem fra SuRi Park sendte en høj bold ind i hjemmeholdets tætbefolkede straffesparksfelt – og minsandten om ikke nedfaldet endte hos en fri Alexander Laustrup, som ganske let fra kort afstand kunne sparke bolden fladt i mål til 3-3.

Den sene scoring på kampens sidste spark kostede Holbæks oprykningsfavoritter to  point i en i perioder både velspillet og underholdende topkamp, hvor de to holds offensive kvaliteter - især i den stærkt afvekslende og målrige 1. halvleg - stod noget skarpere end deres defensive ditto.

Mads Larsen gav Holbæk en ønskestart, da han i kampens 13. minut sikkert udnyttede en tilfældig skabt friløber lidt ude i højre angrebsside.

Føringen holdt dog ikke meget mere end et minuts tid, så havde de målsøgende gæster udlignet på en hurtig omstilling i højre side. Og det blev værre endnu for hjemmeholdet: Et kvarter senere bragte Karlslunde sig foran.

Noget af en dukkert for hjemmeholdet, naturligvis, men der var nu ingen større panik at spore. Tværtimod fortsatte holdet med at skabe scoringsmuligheder – både med småspil i feltet, dybe stikninger og, ikke mindst, på dødbolde som det var tilfældet med såvel Sebastian Johansens hovedstødsudligning som Rasmus Suhrs føringsmål i halvlegens sidste minut.

Selv om 2. halvleg ikke helt kunne leve op til den målrige, afvekslende og underholdende 1. halvleg havde begge hold deres muligheder for at ændre på pausestillingen.

Holbæk havde de fleste chancer – og indskiftede Jonas Bengtsson nok den allerstørste kort før tid – men det blev alligevel gæsterne fra Karlslunde, rækkens mest scorende hold (26 i 9 kampe), der til sikkert voldsom, men forståelig, ærgrelse i Holbæk-lejren slog til i dommerens tillægstid.

Entré til kampen var i øvrigt sponseret af divisionspartnere HF Forsikring og Flemming Sørensen Rådgivning A/S.

 

Rasmus Suhr Petersen - bragte Holbæk foran 3-2

Fotos: Laila Versemann, lailaversemann.com