Morten Skovby efter tre sejre i træk: Der er ingen lette kampe i rækken

30. august 2018 - skrevet af Jørgen Rasmussen - kategori: Senior

På grund af HBI´s store ungdomsstævne Spar Nord Cup er Danmarksseriekampen på SuRi Park mod Skjold Birkerød flyttet frem til lørdag klokken 12.00.

Klubben gør opmærksom på, at parkeringsforholdene ved klubhuset kan være påvirket af stævnet. 

Som optakt til HBI´s hjemmekamp mod Skjold Birkerød, skriver manager Morten Skovby:

Vi har fået en godkendt start på turneringen med tre sejre i de tre første kampe. Det er vi naturligvis godt tilfredse med. Det har vist sig, at der ikke er lette kampe i rækken, og det er vigtigt, at vi formår at fastholde den nødvendige ydmyghed og koncentration i de kommende kampe.

Lørdagens modstander fra Skjold Birkerød bliver et spændende bekendtskab. Selv om holdet er placeret i den nederste halvdel, har det vist, at det kan spille lige op med alle hold i rækken. Turneringen er stadig ung og meget kan ændre sig endnu.

Efter vores sejr i sidste weekend i AB Tårnby, så har vi brugt ugen på at arbejde med nogle af de områder, hvor vi synes, at vi kan blive endnu bedre. Stemningen er god og spillerne har en god indstilling til tingene, både til træning og i kamp. Vi har et par spillere som er tvivlsomme til lørdagens kamp, men vi er helt klar til opgaven.