Holbæks sejrstime nu oppe på fem efter en sikker 4-1-sejr i udekampen mod BSF

8. september 2018 - skrevet af John Friis - kategori: Senior

Skidt start – flot comeback – kontrol i anden halvleg. Denne tredeling af udekampen i Ballerup var manager Morten Skovbys umiddelbare sammenfatning af de 90 minutter.

”BSF har en god start og lægger pres på os. Dette medfører mange boldtab – og så scorer de på en standardsituation”, uddyber Morten Skovby de første 10 minutter, som hjemmeholdet udnyttede til at bringe sig i spidsen af opgøret.

BSF fortsatte det høje pres, og det åbnede op for de omstillinger, som meget hurtig kan give bagslag mod et hold, der har hurtige offensive spillere. Malte Sjørslev udlignede køligt med et skud mellem venner og fjender. Kort tid efter var det Rasmus Suhr, der godt spillet af Jonas Bengtsson med en følt inderside satte kuglen i fjerneste målhjørne.

Omkring den halve time scorede Mikkel Adamsen for tredje gang i sæsonen, da han iskoldt satte bolden langs jorden ved den fjerneste stolpe efter en frisparkssituation. Rasmus Suhr scorede for anden gang, da han var først på riposten efter et skud fra Jonas Bengtsson. Målet, der endegyldigt punkterede spændingen i kampen, faldt efter endnu en lynhurtig omstilling.

Anden halvleg blev præget af, at kampen reelt var afgjort. Gæsteholdet havde fuld kontrol og BSF var aldrig for alvor tæt på at komme ind i kampen igen. Dette illustreres meget godt af, at holbækkerne først fik sat en afslutning mod mål tæt på slutfløjtet.

Fuld valuta efter fem kampe taler naturligvis sit eget sprog om et hold, der vil lege med i toppen af rækken og bestemt også har potentialet til at gøre det. 

Næste kamp er hjemme lørdag d. 15.9 kl. 14.00, hvor Taastrup kommer på besøg. Der er ingen tvivl om, at alle omkring holdet vil gøre, hvad de kan, for at sejrstimen herefter kommer op på seks.

Rasmus Suhr fik gang i målscoringen med to mål (foto: Laila Versemann)