Holbækkerne havde svært ved at stå fast og måtte så nøjes med et point

19. maj 2018 - skrevet af John Friis - kategori: Senior

Da de unge holbækkerne forlod hjemstavnen skinnede solen, og da serie 2-kampen i Svogerslev blev fløjtet op væltede regnen ned, og det blev den ved med i hele første halvleg. Det var tydeligt at se, at ikke alle havde de rigtige støvler med, for især i starten skøjtede mange af gæsterne rundt på den pludselige dyngvåde bane.

”Øv!”, var cheftræner Bo Jensens første kommentar efter pointdelingen med Svogerslev, og den udtrykte nok meget godt den skuffelse, han delte med en flok slukørede spillere efter et opgør, de mente, de burde have vundet.

Det startede ellers godt. Magnus Olsen trak flot fri på venstre kant, søgte på baglinjen ind i banen og på det helt rigtige tidspunkt sendte han en perfekt hård og flad bold ind foran værternes mål. Jesper Halling timede sit løb godt, kom først på bolden og scorede sikkert.

Mål ændrer som bekendt kampe, og det der lignede en sikker sejr, var pludselig ikke længere så sikker, da værterne udlignede midt i halvlegen. Om det var den våde og dermed hurtige bane, der gjorde betingelserne svære, er muligt.

Gæsterne fik en drømmestart på anden halvleg, hvor vejrguderne samtidig viste sig i en lidt mildere udgave. Efter et regulært skydetelt hamrede Metkel Awalom til sidst bolden ind til ny føring. Og igen lignede det en sikker sejr.

Der var altså utrolig mange fejlafleveringer fra de ellers normalt boldsikre holbækkere, og kampen blev tit lidt rodet. Ofte blev bolden mistet alt for hurtigt.

Hjemmeholdet udlignede efter en ellers god periode for holbækkerne, hvor de inden havde flere gode muligheder for at øge føringen og dermed lukke kampen. Gæsterne jagtede herefter resten af halvlegen en ny scoring. Den kom dog aldrig, og så blev det kun til det ene point.

”Selvom vi har et godt hold i dag, er det ikke bare lige at vinde en serie 2-kamp”, lød det afsluttende fra cheftræneren. Svogerslev er et godt hold, der også fortjener anerkendelse for at fighte et point hjem.

Jesper Halling bragte sit hold på sejrskurs allerede i det 6. minut (foto: Laila Versemann)