Holbæk B&I søger engagerede og dedikerede trænere til børneafdelingen

5. december 2018 - skrevet af Simon Erboe Rasmussen - kategori: Ungdom

Holbæk B&I satser stort på børnefodbolden (U5-11). Organisationen er styrket ved ansættelse af en fodboldudvikler, en børneformand samt en ”head of coach”, der alle arbejder på at vores dygtige børnetrænere har de bedste forudsætninger for at leve op til vores mål om at lave ”god børnefodbold for alle”.

I den forbindelse søger Holbæk B&I en engageret og dedikeret børnetræner, der kan varetage årgangstrænerrollen på en af vores dygtige årgange. Vi forventer at denne person har en anerkendende pædagogisk tilgang til vores spillere, samt en passion for fodboldspillet som vedkommende kan give videre til spillerne. Som årgangstræner bliver du hele årgangens fodboldfaglige chef, der i hverdagen planlægger træningen for alle årgangens hold og i weekenden er med ét hold til kampe/stævner.

Vi kan til gengæld tilbyde faglig sparring og supervision til dine træninger og kampe, fastlagte trænermøder med aktuelle emner samt inspiration fra vores samarbejdsklub, FCK. Ligeledes er det muligt at dygtiggøre sig via både intern og ekstern træneruddannelse.

Samtidig er Holbæk B&I altid interesseret i rekruttere hjælpetrænere til vores børnehold. Vi forestiller os, at du kan bidrage ca. to gange ugentligt på træningsbanen. Måske overvejer du, om trænergerningen er noget for dig og vil gerne prøve dette af i trygge rammer med god sparring?

Gældende for begge roller er, at Holbæk B&I tilbyder godtgørelse efter aftale, trænertøjpakke samt mulighed for træneruddannelse.

Vi hører meget gerne fra dig, hvis du er interesseret i en af ovenstående roller i en fodboldklub, der i disse år investerer i børnefodbolden.

Skriv et par linjer om dig selv - hvor du også angiver, hvilken rolle du kunne tænke dig - til fodboldudvikler i børneafdelingen Simon Erboe Rasmussen (foto) på ser@hbi.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.