Holbæk B&I havde bolden mest, men Holbæk United brugte den bedst

10. juni 2018 - skrevet af John Friis - kategori: Senior

Lokalopgøret mellem de to hold i serie 2 blev afviklet på SuRi Park umiddelbart efter danmarksserie-kampen mellem Holbæk og Karlslunde. I kampens første halvleg var der stadig omkring 100 tilskuere tilbage, så rammerne om opgøret mellem nummer et og tre var perfekte.

Begge hold viste, at det er fuldt berettiget, at de ligger i toppen af rækken. Holbæk Uniteds gennemsnitsalder er klart højere end hjemmeholdets. Gæsterne spiller noget flot fodbold og har samtidig den rutine, der afgør kampe.

”De er ikke bedre end os, men de er mere kyniske”, lyder det fra cheftræner Bo Jensen, som fuldt ud anderkender modstandernes styrke.

To mål i det sidste kvarter af første halvleg gjorde at kampen herefter kunne foregå på gæsternes præmisser.

Holbæk havde chancerne – og et par af dem var ret store – i anden halvleg, men den før omtalte kynisme manglede i afgørende øjeblikke.

Gæsterne havde dog også deres chancer. Således måtte Magnus Christoffersen ud i en flot dobbeltredning fra en helt fri angriber.

Hjemmeholdet fik bolden i netmaskerne, da Niclas Sørensen fem minutter før slutfløjt sikkert omsatte et straffespark. Men tættere kom de altså ikke.

Gæsterne fejrede efter kampen deres fuldt fortjente oprykning til serie 1.

For Holbæks andethold slutter turneringen på lørdag, hvor en sejr i udekampen mod Sorø vil betyde, at holdet slutter som nummer tre.

Frederik Parishus spillede en god kamp og blev valgt til kampens spiller (Foto: Laila Versemann)