HB&I ansætter salgs- & kommunikationschef

20. december 2018 - skrevet af John Friis - kategori: Senior

HB&I fortsætter styrkelsen af organisationen og har således pr. 1. januar 2019 ansat Asger Madsen som salgs- & kommunikationschef i klubben.

Det har været kendt længe, at Carsten Damgaard med sin ansættelse i Holbæk Sportsby fra det nye år ikke ville have mulighed for at fortsætte sit frivillige arbejde for HB&I i det omfang, som det igennem flere år har været tilfældet.

Ansættelsen betyder, at det vigtige arbejde med sponsorarbejde omkring HBIZZ, før-kamp-arrangementer og diverse events ikke bare fastholdes, men udvikles således, at klubbens økonomi bliver endnu bedre til gavn for både bredden og eliten - og som på den lange bane gerne skal være med til at indfri målsætningen om at bringe HB&I op i 1. division.

Målet er, at ansættelsen allerede år 1 skal være omkostningsneutral for klubben og dermed, at der fra år 2 skal genereres et overskud til den fortsatte udvikling af klubben.

Asger Madsen har ydet et stort arbejde i den sportslige sektor igennem de sidste 5 år og har et indgående kendskab til trænere, ledere, spillere og sponsorer. Med ansættelsen betyder det samtidig, at han ved den kommende generalforsamling udtræder af HB&I’s bestyrelse.

Tilsvarende stopper Carsten Damgaard som formand for sponsorudvalget. Han har dog lovet, at han nok skal hjælpe med at få den kommende salgs- & kommunikationschef klædt godt på til opgaven. De skal da heller ikke gå langt for at kunne finde hinanden, da de begge efter d. 22. februar kommer til at møde ind i de nye faciliteter i Holbæk Sportsby.  

Foto: Asger Madsen er ansat som salgs- & kommunikationschef