Hårdt arbejde inden sejrsstimen kom op på seks vundne kampe

16. oktober 2018 - skrevet af John Friis - kategori: Senior

Andetholdet i serie 2 fik tirsdag aften på Suri Park den sjette sejr i træk, men det blev ikke den målfest, de ellers har forvænt deres tilhængere med i de sidste kampe. Dertil var modstanderne fra Havdrup for stærke. Der skulle arbejdes hårdt - og det blev der. 

”Vi skulle holde fast i konceptet, og det gjorde spillerne i den grad”, lød det efter kampen fra en yderst tilfreds træner Michael Bisgaard, der sammen med anfører Oliver Madsen havde sat holdet op til endnu en flot indsats. Bisgaard fremhævede og roste samtidig den gedigne holdindsats.

Hjemmeholdet havde spilovertag gennem hele kampen, og bolden blev for det meste sikkert og tålmodigt kørt rundt. Belønningen kom efter 20 minutter, hvor Christian Olsen flot fulgte op og bragte sit hold på sejrskurs.

Omkring den halve time fik de godt fightende gæster udlignet uden egentlig ellers at have truet holbækkernes mål ret meget. Var hjemmeholdet rystet, var det ikke til at se, og kort før pausefløjtet kom de igen foran. Jesper Halling var iskold foran mål og scorede sikkert efter en god frispilning fra Triston Hall.

Anden halvleg bød kun på et mål, men det var til gengæld også resultatet af kampens måske flotteste angreb. Bolden gik lynhurtigt fra Marcus Carlson til Jesper Halling videre til Simon Engberg inden Kristian Skovby satte sidste fod på. Gæsternes forsvar var totalt udspillet.

”Der er en fed stemning i omklædningsrummet, hvor det tydeligt, at drengene hygger sig sammen. Den stemning smitter også af på banen og er medvirkende til holdets flotte resultater”, vurderer Bisgaard, der også havde ros til de unge U19-spillere, der var med til at gøre aftenen god. Der er en særlig stemning på stadion til aftenkampe med de oplyste gamle træer, der omkranser banen. Dette er nok især tilfældet, når man vinder!

Næste kamp er udekampen næste tirsdag mod Lejre, hvor holdet vil gøre, hvad de kan for at fortsætte den flotte sejrsstime.

Nicolai Frandsen ydede en flot præstation på banens midte og blev valgt til kampens spiller (foto: Laila Versemann)