Glæde og forløsning efter fortjent sejr til andetholdet

4. september 2018 - skrevet af John Friis - kategori: Senior

Efter to uafgjorte kampe - hvor det set fra Holbæk-lejren burde have resulteret i fuld valuta – kunne sejrsråbet atter høres i de unge spilleres omklædningsrum.  En sikker 4-1-sejr i serie 2-kampen mod AIK 65 Strøby Fodbold var i hus efter klar dominans og i perioder flot og hurtigt spil. Glæden og vel også forløsningen hos spillerne og alle omkring holdet var til at få øje på.

Oplægget fra cheftræner Bo Jensen var at spille simpelt og hurtigere, end det havde været tilfældet især i den forrige kamp. Man må lade ungdommen, at de havde hørt efter! Der var kun spillet 3 minutter, da Jesper Halling efter en god assist fra Mads Larsen bragte sit hold på sejrskurs. Lidt senere byttede de to spillere roller og så stod det 2-0.

Holdet viste især i første halvleg, det store potentiale, de besidder. Og da Mathias Larsen omkring den halve time øgede til 3-0, var kampen vel reelt afgjort, selvom gæsterne inden pausen fik reduceret på et straffespark.

”Vi fik en fortjent sejr – og den var ikke et mål for stor”, lød det fra en storsmilende Bo Jensen umiddelbart efter kampen. Anden halvleg blev lidt præget af, at hjemmeholdet i det meste af 30 minutter var en mand i undertal pga. gule kort (et gult kort i serie 2 giver 10 minutters tænkepause udenfor banen). Holbæk var på trods af dette dog stadig dominerende og havde da også chancer til at udbygge føringen. Der var bl.a. et par forsøg, der prellede af på træværket.

Den eneste scoring i de sidste 45 minutter kom til allersidst, da Jonas Bengtsson tog et par gode træk ind i banen og sikkert placerede kuglen udenfor målmandens rækkevidde.

Sejren og det flotte og hurtige spil betyder naturligvis meget mere end de kærkomne tre point. De unge talenter har fået styrket deres selvtillid, og de ved nu, at selv mod en stærk modstander som gæsterne fra Strøby, kan de være spilstyrende og nok så vigtigt – også vinde.

Jesper Halling ydede en flot indsats og blev valgt til kampens spiller.