Forårs-premiere mod LSF flyttes til kunststofbanen i Tølløse

22. marts 2018 - kategori: Senior

 Som optakt til forårspremieren mod LSF (Ledøje Smørum), søndag kl. 13.30 på kunstbanen i Tølløse, skriver HBI´s manager Morten Skovby:

Efter næsten fem måneders kold og våd vintertræning helt uden turneringsfodbold, er vi nu endelig klar til at tage fat på anden halvdel af sæsonen.

Vi befinder os i slutningen af marts måned og vejret burde være forårsagtigt. Men desværre har vi haft en vejrperiode, som gør, at vi ikke kan afvikle søndagens kamp på vores sædvanlige hjemmebane Suri Park.

Med hjælp fra vores gode samarbejdsklub Tølløse BK, har vi fået mulighed for at afvikle kampen på deres rigtig fine kunststofbane. Vi vil gerne sige stor tak til Tølløse BK for at dette kan lade sig gøre, og vi håber at de trofaste Holbæk fans alligevel kigger forbi til søndagens spændende kamp.

Før kampen er LSF placeret på fjerdepladsen i rækken, vi indtager selv tredjepladsen, så der er lagt op til et rigtigt topopgør allerede fra første fløjt i forårssæsonen. Samtidig er det uden tvivl de spillemæssigt to mest seværdige hold i rækken som mødes. LSF er et teknisk godt fodboldhold med meget dygtige individuelle spillere. Holdet spiller attraktiv fodbold, og den første kamp mellem de to hold var da også en uhyre spændende og seværdig kamp, som endte med en smal 3-2 sejr til Holbæk.

Vi har haft en fin opstart, hvor vi har spillet 8 gode træningskampe, som vi har brugt til at arbejde videre med de forskellige aspekter i vores spillestil. Vi har benyttet mange spillere i opstartsperioden og mange spillere har budt sig fint til i forhold til den kommende sæson.

Forårssæsonen byder nu på 13 kampe og dermed 39 point at spille om. Vi vil naturligvis gøre alt hvad vi kan for at skrabe så mange point sammen som muligt - så må vi se hvor langt det rækker. Vi tager imidlertid stadig en kamp ad gangen og forsøger at koncentrere os om vores eget spil og holdets fortsatte udvikling i den rigtige retning.

Der er lagt op til en underholdende kamp og vi har brug for jeres støtte.