Fokus på de mindste: HBI vil løfte indsatsen for børnefodbold

27. marts 2018 - kategori: Klubnyt

HBI har fra egne rækker ansat nuværende U13-træner, Simon Erboe Rasmussen, i en deltidsstilling som ansvarlig for udviklingen af børnefodbold for aldersgruppen 5-11 år og – i samme forbindelse - som kontaktperson til FC København, klubbens nye samarbejdspartner omkring børnefodbold.

Elitechef Asger Madsen (foto) understreger, at Simon Erboe Rasmussens vigtigste opgave i det nye job bliver at sparre med klubbens ungdomstrænere, herunder lægge en linje for deres pædagogiske tilgang til spillerne.

Han skal også videreudvikle på klubbens spilkoncept – Blå tråd – så alle trænere og frivillige på vores mindste årgange har et fast holdepunkt omkring øvelser, kommunikation, sociale aktiviteter med videre. Han skal sikre, at HBI kan tilbyde høj kvalitet for alle vores mindste mindste spillere, trænere og forældre”, lyder den kortfattede stillingsbeskrivelse.

Asger Madsen ser ansættelsen som en naturlig fortsættelse af den udviklingsplan, HBI har arbejdet på det seneste par år.

Vi har et mål om at få flere ansatte ind i projektet. Vi har allerede et godt samarbejde mellem Holbæk Sportsakademi, Stenhus Sportscollege og HBI. Det skal udvikles videre. At vi går til opgaven nede fra ved at udvikle børnefodbold er en bevidst strategi. Den skal sikre, at vi på sigt kan etablere HBI som en 1. Divisionsklub, hvor grundstammen består af spillere fra vores egen region og vores eget akademi.”

Om arbejdet med samarbejdsklubben FC København:

Simon skal i første omgang introducere HBI for vores samarbejdspartner. Med baggrund i en tilbundsgående analyse skal han sammen med FCK lave en plan for, hvordan vi kan få FCK-modellen til at passe ind i HBI.