Før lokal-topopgøret: Vi vil også være bedst indbyrdes efter kampen

16. maj 2018 - skrevet af Jørgen Rasmussen - kategori: Senior

Som optakt til søndagens topkamp i Danmarksseriens pulje 1 mellem Holbæk og Slagelse skriver manager Morten Skovby:

Rækkens nummer to møder rækkens nummer et. Og samtidig et ægte, klassisk vestsjællandsk lokalopgør, hvor SuRi Park helt sikkert får besøg af en masse dedikerede Slagelse-fans.

Der er lagt op til en rigtig underholdende fodbold-forestilling, og vi håber derfor, vi kan samle rigtig mange Holbæk-fans til kampen. Vi har brug for jeres støtte.

Slagelse har gjort det rigtig flot i denne sæson. Man må bare anerkende den stabilitet, holdet har haft henover hele sæsonen. Det er ikke mange points, Slagelse har givet væk. Især holdets effektivitet i alle de offensive standard situationer er imponerende. Det er jo en lidt anden spillestil end vores, så der venter os uden tvivl en meget svær opgave.

Efter sidste uges sejr i Herlev har vi nu spillet syv kampe i træk uden nederlag. Vi går derfor til opgaven mod rækkens tophold med ydmyghed, men også med en god tro på egne evner.

Vi har mødt Slagelse to gange tidligere i sæsonen. Med en sejr på 1-0 hjemme og uafgjort 3-3 i Slagelse, er vi indtil videre bedst i de indbyrdes opgør. Det agter vi fortsat at være efter søndagens kamp.

Sidst de to hold mødtes på SuRi Park var 3. september 2017. Holbæk vandt 1-0 på mål af Malte Sjørslev. (Foto: Laila Versemann)