Femte storsejr i træk til andetholdet

6. oktober 2018 - skrevet af John Friis - kategori: Senior

Der var aldrig tvivl om kampens udfald, da et sprudlende andethold gæstede Køge Union. Gæsterne nettede ikke mindre end ni gange, og da Magnus Christoffersen flot klarede et straffe til værterne, kunne de samtidig for tredje kamp i træk notere et clean sheet.

Holbækkerne kom hurtigt foran på hovedstød fra Triston Hall. Derefter var de totalt spilstyrende i resten af opgøret. Frederik Ruhr fordoblede føringen efter en halv time. Halvlegens tredje mål, der punkterede spændingen fuldstædigt var en ren perle. Abdullahi Hussen tog et træk ind i banen og hamrede kuglen i fjerneste målhjørne.

Cheftræner Bo Jensen havde ros til sit unge hold for at spille en disciplineret kamp. Bolden blev spillet rundt og spillerne fra Køge løb mange forgæves meter.

Frederik Ruhr åbnede anden halvleg med sin anden scoring. To minutter senere gjorde Jesper Halling det til 5-0 godt spillet af Mathias Larsen.

Niclas Sørensen tog et godt løb og alene med målmanden, spillede han bolden videre til Jesper Halling, som let kunne score. Andetholdets angriber stod også for de sidste tre mål og nåede dermed op på fem scoringer i træk.

Som andetholdet spiller nu, ligner de et godt bud på et hold, der kan spille med om oprykning til serie 1. En del af forklaringen skal selvfølgelig findes i, at der har været en stor stamme af spillere, der er med hver gang. Men det er også tydeligt, at der er en stor spilleglæde på holdet. De spiller virkelig flot bold.

Holdets næste kamp er hjemmekampen tirsdag d. 16.10 kl. 19 på SuRi Park. Kom og støt holdet og få set noget meget attraktivt fodbold i tilgift.

Jesper Halling scorede fem mål i træk (foto: Laila Versemann)