Efter fem sejre i træk: Skovby venter svær hjemmekamp mod bundhold

12. september 2018 - skrevet af JR - kategori: Senior

Som optakt til lørdagens hjemmekamp mod Taastrup FC, der er noteret for fire point i seks kampe, skriver HBI´s manager Morten Skovby:

Vi mødte også Taastrup FC i sidste sæson og i alle de tre indbyrdes kampe måtte vi arbejde hårdt for at tilkæmpe os et resultat.

I indeværende sæson har Taastrup FC vist, at de kan spille lige op med alle hold i rækken. De har allerede taget point fra et par af de formodede tophold. Der hersker derfor ingen tvivl om, at vi skal være på mærkerne i lørdagens kamp.

I forhold til vores egen situation, så har vi fået en fin start på sæsonen og har som bekendt stadig maksimum point med fem sejre i de første fem kampe.

Holdet efterlader stadig et fint spillemæssigt indtryk i kampene og udviser en fin indstilling til træning. Men samtidig har spillerne i høj grad lagt på mentalt i forhold til selve kampafviklingen.

Alle fodboldkampe lever sit eget liv og udvikler sig forskelligt. Det betyder, at man undervejs i den enkelte kamp skal kunne tilpasse sig til det behov og de taktiske tiltag som den konkrete situation kræver. Nogle gange er man flyvende og i kontrol fra start, og skal forsøge at bevare denne. Andre gange kræves der tålmodighed, når en modstander skal nedbrydes. Og så er der naturligvis de kampe, hvor man måske ikke lige rammer dagen fra start og så kræves der igen nogle andre værktøjer. De klogeste og bedste hold kan løse denne svære opgave.

Enkelte spillere er tvivlsomme til lørdagens kamp, men ellers er vi helt klar til opgaven.

Forsidefoto fra forårets kamp mellem HBI og Taastrup FC på SuRi Park: Laila Versemann