Det blev fire på stribe efter sikker hjemmebanesejr over Taastrup

22. april 2018 - skrevet af John Friis - kategori: Senior

I de seneste kampe har HB&I tillagt sig en vane med at vente til anden halvleg med at afgøre kampene. Hjemmekampen mod Taastrup var ingen udtagelse.

Det var ellers ud over stepperne fra kampens start og inden der var spillet 10 minutter kunne gæsterne ånde lettet op hele 3 gange. Holbæk havde mulighederne for at give sig selv en drømmestart.

Herefter gik kampen ned i et tempo som fint matchede denne aprils sommertemperatur dog stadig med hjemmeholdet i stor overvægt i boldbesiddelse.

”En kamp der forløb, som vi havde forventet. De står meget lavt og er svære at komme forbi. Vi dominerer kampen og efterhånden som opgøret skrider frem begynder de at blive trætte, og pladsen kommer. Og så får vi sat de tre mål ind, der er nødvendige”, siger Morten Skovby og fremhæver holdets modne indsats. De går ikke i panik, men bevarer tålmodigheden og troen på konceptet.

Inden kampen havde der været arbejdet med dybdeløb som et redskab til at åbne et kompakt forsvar. Det første mål efter en lille time var netop et resultat af dette. Mads Larsen kom bagom forsvaret og sendte en dejlig bold ind midt foran mål, hvor Sebastian Johansen sikkert scorede.

Der gik yderligere 20 minutter inden føringen blev fordoblet og spændingen om udfaldet helt forsvandt. Et flot hovedstødsmål af Marcus Carlson efter hjørnespark, der var på plads ved bagerste stolpe og timede sit afsæt perfekt.

Kampens sidste mål, der faldt i overtiden, var en tro kopi af første scoring. Denne gang stod Mads Larsen og indskiftede Kristian Paris for det flotte opspil til Sebastians Johansens anden scoring.

En helt igennem fortjent sejr der næsten må varsle en større resultatmæssig stabilitet.

Sebastian Johansen scorede to gange (foto: Laila Versemann)