Den fine forårs-form fortsatte: Ny HBI-sejr i lyn-udsat restkamp

30. maj 2018 - skrevet af Jørgen Rasmussen - kategori: Senior

Så fik de også prøvet det: Den torden- og lyn-afbrudte lørdags-forestilling mod Ledøje-Smørum blev fløjtet i gang igen onsdag aften klokken 19.00 med et indkast til Holbæk. 12 minutter senere blev der fløjtet til pause.

På det tidspunkt havde Mikkel Jensen flugtet Holbæk foran - fuldt fortjent og i overensstemmelse med spillet i den kortvarige 1. halvleg, ifølge Holbæk-manager Morten Skovby:

”Stor ros til spillerne. Vi havde i vores optakt talt om motivation og den mentale udfordring, at vi skulle genoptage en afbrudt lørdagskamp på en onsdag aften. Og vores spillere kom virkelig godt ud til kampen med højt pres og godt tempo.”

Ifølge manageren fortsatte de gode Holbæk-takter i starten af 2. halvleg.

”Men hjemmeholdet kom gradvist bedre med og havde blandt andet en afslutning på underkanten af overliggeren, så hvis vi skal være ærlige, må vi nok sige, at vi var lidt heldige med stadig at føre, da kampen gik ind i slutfasen og Mikkel Jensen i de allersidste minutter udnyttede en omstilling og lukkede kampen for os med sin anden scoring”, lyder vurderingen fra Morten Skovby.

Holbæk var uden Jonas Thomsen, som måtte melde fra på grund af arbejde. Til gengæld var Mikkel Jensen til rådighed, og han kvitterede med to mål, der bragte Holbæk op på en på alle måder respektabel stime på nu ti kampe i træk uden nederlag.

Det seneste nederlag, 0-2, kom i øvrigt i HBI´s hjemmekamp (på kunstgræsset i Tølløse) forårssæson-premieren mod samme Ledøje-Smørum.

Mikkel Jensen - scorede begge Holbæks mål i sejren over LSF. (Foto: Laila Versemann)