Billeskov vild i varmen: Scorede tre, da Holbæk kom på ti i træk uden nederlag

3. juni 2018 - skrevet af Jørgen Rasmussen - kategori: Senior

Det var tiende kamp i træk uden nederlag for manager Morten Skovbys skolede tropper. Otte sejre og to gange uafgjort er selvfølgelig mere end godkendt. Stabiliteten er hævet over tilfældigheder og taler for sig selv. 

”Stor ros til spillerne for at fastholde konceptet og køre en sikker sejr hjem”, lød det fra Morten Skovby efter kampen.

Han var ellers ikke udelt tilfreds med indsatsen i 1. halvleg:

”Vi skaber virkelig mange chancer, men får kun udnyttet den ene, og der bliver begået nogle defensive fejl, så vi går til pausen med uafgjort.”

”Vi får en god snak i pausen, og i 2. halvleg er vi i klar dominans, både spillemæssigt og fysisk. Vores tålmodighed og klare overvægt i boldbesiddelse gør vores modstander møre i varmen”, mener Morten Skovby.

Han kunne også glæde sig over, at hans foretrukne topangriber sæsonen igennem havde en god dag i varmen.

Med sine tre mål mod FA 2000 kom Torbjørn Billeskov nemlig op på en sæson-total på 11 scoringer. Det placerer ham som rækkens fjerde bedste målskytte – dog langt efter topscorer Emil Scott Rasmussen fra LSF, som har scoret dobbelt så mange, 22, og derfor næppe kommer til at besvære Holbæk i den kommende sæson. Mon ikke han er interessant tilgang for adskillige divisionsklubber?

Onsdag venter endnu en opgave for Holbæks efterhånden sejrsvante spillere, når det gælder femte runde i DBU Pokalen.

Torbjørn Billeskov - tre mål mod FA 2000 (Foto: Laila Versemann)