Andetholdet overvintrer på førstepladsen

6. november 2018 - skrevet af John Friis

Timingen kan der ikke sættes en finger på. I løbet af efteråret har andetholdet nærmet sig førstepladsen for så i den absolut sidste kamp inden vinterpausen at indtage den – og starte foråret præcis der, hvor de håber at slutte i juni.

”Sæsonen har været præget af, at alle ville det”, lyder det fra cheftræner Bo Jensen og han uddyber: ”Spillerne har været dedikerede med en god indstilling, og så har de efterhånden også opbygget en tro på, at de ikke kan tabe.”

Tirsdagens aftenkamp forløb som mange af de andre kampe. Gæsteholdet dominerede fra start, og angrebene rullede ned mod et godt organiseret hjemmehold. Allerede efter et lille kvarter udnyttede Rasmus Suhr en god bold fra Peter Hansen.

Kort efter havde en velspillende målmand Magnus Christoffersen en klasseredning, som forhindrede Tune i at udligne. Herefter gik der vel dårligt et minut, inden Rasmus Suhr hamrede bolden ind til 0-2. Det lignede en tidlig afgørelse.

Rasmus Suhr fuldendte sit hattrick kort før den halve time efter en god aflevering fra Mathias Larsen, og så var der vist ingen tvivl om udfaldet. Simon Engberg lavede det fjerde mål kort før pausefløjtet.

”Vi har lavet mange mål og ikke mindst mange flotte mål, der nærmest er taget ud af alle lærebøger”, siger Bo Jensen og henviser til, at holdet i gennemsnit har scoret 5 mål/kamp!  

Trænerteamet havde også ros til de seks U19-spillere, der var med i kampen i Tune, hvor små tågebanker kom rullende ind over banen, og til sidst gjorde det svært at se modsatte side. En af de unge spillere blev valgt til kampens spiller, nemlig Christian Olsen, der igen ydede en solid indsats.

Anden halvleg blev vundet af værterne, der scorede det eneste mål efter banebyttet. Tune er et af de bedre hold i rækken, og de gjorde hvad de kunne for at udfordre deres gæster.

Sæsonen startede med to uafgjorte kampe mod de to hold, Holbæk skal slås med om oprykningen, og herefter blev det til hele ni sejre i træk! Det skal blive spændende at følge holdet, når turneringen genoptages i april.

Rasmus Suhr lavede hattrick (foto: Laila Versemann)

 

Efteråret set med tal

  • I efterårsæsonens 11 kampe har der været benyttet 34 forskellige spillere.
  • Følgende spillere har mindst spillet med i 9 kampe og har således udgjort stammen på holdet: Benjamin Bang, Frederik Ruhr, Kristian Skovby, Mathias Larsen, Niclas Sørensen, Oliver Madsen, Simon Engberg, Jesper Halling, Triston Hall og Nikolaj Frandsen.
  • Holdet, der er ubesejret i efteråret, har vundet de sidste 9 kampe i træk, heraf de 6 med storsejre på over 4 mål (Svogerslev 8-1, Roskilde KFUM 4-0, Dalby 7-0, Køge Union 9-0, Lejre 9-1 og Såby 6-1).
  • Holdet har scoret hele 56 mål, hvilket giver et gennemsnit på 5/kamp!
  • Målene har været fordelt på 15 forskellige spillere. Jesper Halling blev topscorer med 22 kasser på 9 kampe, efterfulgt af Simon Engberg med 9 træffere.
  • Der har været 4 clean sheets, og modstanderne har i de 11 opgør kun formået, at passere holbækkernes målmænd 8 gange.