Andetholdet går efter oprykning til serie 1

3. april 2018 - skrevet af John Friis - kategori: Senior

Målsætningen er uændret inden lokalbraget mod Fårevejle åbner forårssæsonen i serie 2 på søndag.

Lidt blandede resultater i efteråret betyder, at holdet inden turneringen sparkes i gang efter vinterpausen er 5 point fra den andenplads, der måske kan betyde oprykning.

Holdet består hovedsageligt af spillere fra den store førsteholdstrup, der ikke er i kamp på førsteholdet i danmarksserien og så talenter fra U19. Efteråret har givet spilletid til mange forskellige spillere, og holdet har tit været meget ungt.

”Alle spillere er dygtige, uanset om de kommer fra førsteholdstruppen eller U19, og det er grundlaget for at spille med om oprykning”, lyder det fra cheftræner Bo Jensen, som er tilfreds med de fire træningskampe, der har været afviklet.

Tre af kampene har været mod serie 1-hold. Fremad Amager blev besejret 2-1, Jyderup med hele 5-1og endelig blev kampen mod Skælskør tabt med de samme cifre. Det blev i weekenden til et nederlag på 2-3 til Dianalund, der spiller i serie 2. Holdet har især i de to første kampe været spilstyrende og vist lovende takter, ikke mindst når man ser på dets gennemsnitsalder.

Søndag d. 8. april kl. 13.30 gæster Fårevejle Holbæk. Netop disse to hold plejer at give hinanden nogle højintense opgør, der de seneste gange også har trukket mange tilskuere til. At netop gæsterne indtager andenpladsen med de 5 points forspring til Holbæk, gør kun kampen endnu mere interessant. Der er meget på spil i sæsonåbningskampen på hjemmebane, som i det tidlige forår er kunstgræsbanen, så herfra skal kun lyde en stor opfordring til at komme og støtte andetholdet.

Cheftræner Bo Jensen glæder sig til at turneringen genoptages på søndag (foto: Laila Versemann)